30 Mayıs 2022

NYX Slip Tease Likit Ruj İncelemesi..

Bugün mat rujlardan sıkılanlar, yeni dokular denemek isteyenler için NY Slip Tease rujları inceleyeceğiz. Hemen bakalım özellikleri nelermiş.

NYX Slip Tease Likit Ruj

Toplamda 12 renk olan slip tease serisinin bende 5 rengi var. Renklerin hepsi çok yoğun ve oldukça pigmentliler. Sürerken dikkat etmek gerekiyor. Ancak pigmentli derken ilk katta örtücü değiller.  İki kat sürmek ve sürerken de özellikle koyu renklerde dikkatli olmak gerekiyor. Yoksa dudak kenarında toplanma yapacaktır. Kesinlikle çok dayanıklı değiller ama silinirken de dudaktan tamamen çıkmıyor. Çıkarken lipstainler gibi iz bırakıyor ve tabi dudağı da kurutmuyor. Çok hafif şekersi bir kokuları var rujların.

NYX Slip Tease Likit Ruj

Yapıları her ne kadar aynı da olsa koyu renk olanlar biraz daha zor sürülüyor. Özellikle spiced spell rengi son derece dikkat istiyor sürerken. Ama motel dreams ve urban oasis ki kendileri benim favorim olur sürümü son derece kolay renkler. 

NYX Slip Tease Likit Ruj


 Fiyatları Trendyol'da 55 TL civarında fena değil aslında ama yine de indirimleri takip etmek daha iyi olabilir.  Dudağa sürüldüğünde hafifçe mentol tadı veriyor  ve hafifçe de dolgun gösteriyor, iyi değil mi?

NYX Slip Tease Likit Ruj

Renklere bakacak olursak yukarıdan aşağıya, motel dreams, shady, last frontier, spiced spell ve urban oasis, bence hepsi şahane ve aslında soğuk tonlu sonbahar-kış sezonuna uygun renkler. Mat değil parlak duruşlu olmalarına rağmen bence hiç biri yazlık değil.

Son söz olarak, artık maskeye bulaşma sorunu da olmadığı için dudakta ağırlık yaratmayan, parlak duran, silinse bile tamamen dudağı boş bırakmayan bu keyifli likit rujları deneyebilirsiniz diyorum. 
Sevgiler..


2 yorum:

  1. oo hepsi hoş gözüktü gözüme :)

    YanıtlaSil
  2. 5 rengi de güzelmiş. Yaz aylarında mat yerine daha parlak rujlar seviyorum ben de.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...