17 Eylül 2018

Thalia Natural Midnight Rose Cilt Bakım ve Temizleme Ürünleri incelemesi..

Thalia Natural markası ile 2-3 sene önce bir etkinlikte tanıştığımdan beri ürünlerini severek kullanıyorum. Ürün serileri ve çeşitleri giderek artan ve gelişen bir frma, son zamanlarda özellikle üst üste 3 değişik seri çıkardılar ki bunlardan 2 tanesini deneme fırsatı buldum. Sakura serisinin yüz maskesinden daha önce bahsetmiştim. Şimdi gelir gelmez güzel kokuları ve cazip ambalajı ile  bende deneme isteği uyandıran Thalia Natural Midnight Rose cilt temizleme ve bakım ürünlerinden bahsetmek istiyorum.

Cilt bakım kategorisine alabileceğim bu 3 ürünü öncelikle Temmuz sonunda gelir gelmez kullanmaya başladım.  Özellikle bir tonik canavarı olacak son dönemlerde favorim olan gül katkılı toniği denemezsem olmazdı.  Onun dışında yüz temizleme köpüğü ve bir yüz kremi var tabi kullandığım. 


Öncelikle toniğin yapısı çok ilginç, gerçi benim sevdiğim gibi o ayrı. Sıvı görünüyor zaten pamuğa da sıvı olarak geliyor. Ama sürmeye başladığımda daha yoğunlaşıyor ve jel kıvamına geçiyor sanki. Biraz daha pamukla ovalasam köpürecekmiş gibi bir his uyanıyor ama yok köpürmüyor tabi ki. Yapısı yumuşak cildi aydınlatıp temizliyor. 


İçinde son sıralara doğru da olsa alkol var, bu bakımdan hassas olanların dikkatli olması gerekiyor. Ayrıca yoğun bir de parfüm var. Adı üzerinde midnight rose buram buram gül kokuyor.  Ben koku konusunda hassas değilim ve beni rahatsız etmiyor ama hassas olanların dikkatli olmadı gerekli.  İçindeki yoğun gülsuyundan ötürü de antiseptik özelliği bulunuyor bu toniğin. Ben bu toniği oldukça sevdiğimi söyleyebilirim.


Gelelim temizleme köpüğüne, yumuşak bir yapısı var. Favorim olan Avene'den sonra ikinci sıraya yerleşti şimdilik. Aynı yoğun gül kokusu bu temizleme köpüğünde de var. 


Makyajı çıkartmadaki son adım olarak kullandığım bu köpük, cildimi son kalan kalıntılardan arındırıp, ferah ve nemli bir cilt sağlıyor. 


Bu da yüz kreminin içeriği, bu arada ürünlerin hiç birinde paraben bulunmuyor. Kremde ayrıca parafin de yok. Thalia hayvanlar üzerinde deney yapmıyor kesinlikle.  


Köpüğün rengine bile bayıldım, pembe pembe ve cildimi pamuk gibi yapmasını seviyorum. Yaz mevsiminde temizledikten sonra gerginlik yapmadı umarım kışın da böyle devam eder.  Ama tabi her şekilde cildimi temizledikten sonra yatana kadar bir nemlendirici sürüyorum. 


Bu da kremin yapısı, krem de pembe renkte. Ben yapısının daha yoğun olacağını düşünmüştüm ama değil, o nedenle bence yaza çok uygun bir krem oldu. Gece kullandım ve kusma yapmadı. Ayrıca cildimin güneş ve denizden deli gibi kurumasını da engelledi.

Ben serinin olgun ciltlere göre olacağını düşünmüştüm ama daha çok 30-40 yaş aralığına uygun, cildi nemlendiren, germeyen güzel bir seri olmuş. Toniği sürekli alabilirim. Köpük konusunda Sakura serisinin köpüğünü de denedikten sonra karar vereceğim. Krem konusunda kararsızım, günlük hafif bir nemlendirici istersem alabilirim. Bu serinin ya da genel olarak Thalia'nın tek eksiği bir  nem spreyi artık bence, en kısa zamanda ürünlerin arasında görmek isterim.  Krem 80, tonik ve köpük ise 40 TL. ama Thalia Natural sık sık indirim yapıyor, takip etmenizi öneririm. 
Sevgiler..



22 yorum:

  1. Thalia özellikle Sakura serisiyle ilgimi çekmişti ama henüz herhangi bir ürününü denemedim. Bu seri de güzele benziyor ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fulyayıldız denediğim kadarı ile ben bu seriyi sakuraya göre biraz daha fazla sevdim.-))

      Sil
  2. Tonik ilgimi çekti bu aralar arayistayim ben de güzel bir yazı olmuş 😊

    YanıtlaSil
  3. Ambalajlar ne güzel güllü güllü 😊

    YanıtlaSil
  4. İrem'cim tonik ve köpük oldukça dikkatimi çekti.Denk gelirsem mutlaka edinip deneyeceğim .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin sanırım köpüğü çok beğenirsin Filizcim .-))

      Sil
  5. midnight rose ne güzel isim yaaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone evet parfüm ismi gibi olmuş..:-))

      Sil
  6. @elena thank you Elena -))

    YanıtlaSil
  7. Yorumlarımız çok benzer; yalnızca, tonik bende köpürdü valla :))) Bir tek onu sevmedim. Fakat köpük ve nemlendirici çok güzel. Aynen ben de senin gibi, serinin olgun ciltler için olacağını sanmıştım; ama, aynen 30-40 yaş aralığı için çok uygun. Köpüğü ve nemlendiriciyi kullanmaya devam ediyorum, çok da memnunum. Güle güle kullanalım, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik toniğin bıraktığı hissi sevdim ben ama köpürmesi ya da köpürecek gibi olması ilginç tabi.. :-/ teşekkürler :-))

      Sil
  8. Ambalaj rengine bayıldım ama gül kokusunu sevmem ben...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu ben de pek sevmezdim ama son zamanlarda aldığım kullandığım her şey güllü nedense :-)))

      Sil
  9. Thalia'nın vücut peelingi ve el, vücut nemlendiricisini aldım çok beğendim gözüm cilt bakım ürünlerinde:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mormenekşe peelingi de çok güzeldir evet ben de kullanmıştım yedeklemem lazım hatta :-))

      Sil
  10. Yanıtlar
    1. @duygununblogu güzel markadır iyi ürünleri var..

      Sil
  11. Merak ettiğim markalardan Thalia. Hangi seriden, hangi ürününden denemeye başlasam derken sürekli yeni ürünler çıkartıyor. Ama aklımda bu seri var..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıpolmayan koku konusunda çok hassasiyetin yoksa bunu dene derim :-))

      Sil
  12. Bu markanın cilt ürünlerini hiç kullanmadım. Daha önce şampuanını kullandım ama oda saçıma uygun değildi memnun kalamadım. Şimdilik ilk olarak tonik merak ettiğim ürün oldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme kendine uygun ürünü bulursan çok iyi marka ürünler de güzel Yasemincim..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...