4 Nisan 2018

Mart Ayı Bitenler Yazısı..

Bir ayı daha bitirdik bile, bu ay bitenler biraz bol ve uzun. Çünkü mart bitenler dememe rağmen aslında şubat ortasından beri biriktiriyorum. Koca bir torbayı doldurdum. Bir an önce anlatayım, umarım sıkılmazsınız. Hadi bakalım geçtiğimiz 1.5 ay boyunca neler bitmiş neler çöpe gitmiş.



 Bir ön gösterim yapayım, genelde buraya en sevdiğim ve bitmesine üzüldüğüm ürünleri koyuyorum. Detayları sonra vereceğim.


Duş jelleri, hepsinin kokusu ve temizlemesi gayet güzeldi. Ben içlerin Flormar fresh citrus'u bir tık daha sevdim. Bu serinin diğer jellerini de almak istiyorum. Avon berries in chocolate yılbaşı için özel çıkan ürünlerden biri. Her sene böyle özel seri duş jeli falan çıkartır Avon, ben de toplarım.  


Burada en sevdiğim Nashi şampuan olmuştu. Elinde büyük boy bir tane şampuanı da var hala. Elseve mucizevi kil saçları geç yağlandırma vaadi ile çıkan bir seri, şampuanı sevmemiştim, bu saç kremi de eh işte. Bir daha almam. HC saç ürünlerini biliyorum genelde çok seviliyor ama benim saçlarıma ağır geliyor hepsi, o yüzden bu kremle de çok anlaşamadık. Ama cilt ürünlerini çok severek kullanıyorum o ayrı. Isana sıvı sabunlar, bu geçen yılbaşına özel çıkan bir seriydi. Ben de baya bir almışım yeni yeni bitmeye başladılar. Genelde Isana sıvı sabunları seviyorum, bunlar da iyiydi.


Avene termal su favorim kıymetlim, evde sürekli var. institut esthederm ve mia organical termal sular da hiç fena değil. Özellikle Mia organical bulursam alabilirim. Skincode yüz yıkama jeli güzeldi. Miniso köpük ise kendisi fena değildi ama ucundaki aparat işe yaramıyor be yazık ki. Yazısı blogda var. 


Siberian Health markası ile yılbaşından önce bir etkinliğe katılmıştık. Kendileri şöyle ürünler hediye ettiler ama son kullanma tarihleri o kadar yakındı ki hemen kullanamadım biraz denedim ve gerisi de çöpe gidiyor maalesef. 


Farmasi'nin bu el ve ayak peelingi harika bir üründü, bittiği için çok üzgünüm. Bir temsilci bulup almam lazım acilen. Neutrogena el kremi fena değil, Bee Beauty vücut losyonu da güzeldi ama çok bereketsiz geldi bana çok çabuk bitti. Mia organical vücut kreminden ise pek bir şey anlamadım. 



Maske grubum, Biota'lar fana değil, Loreal kırmızı renkli peeling etkili olan bir daha almayı düşünmüyorum. Procsin mini maskeler, bazıları iyi bazıları kötü, elimde tam boy olanları yazacağım daha sonra. Buradaki favorim tabi ki Glam Glow sıkılaştırıcı yüz maskesi oluyor. Bunun da blogda yazısı var. 


Isana aseton iyi, fena değil ama bir Benri koyu renk ojeler için olan da değil tabi.  İpelina pamuk, biraz ince yapılı ama göz makyajı için falan kullanıyorum ben bunu, arada alırım yine. Gratis'de satılan bir Konjac sünger, fena değil ama su emmesi biraz az geliyor bana. Bakalım buna alternatif buldum sanırım. Flormar makyaj temizleme mendili, hiç fena değildi, yapısı ıslak, rimel hariç güzel temizledi bence.


Bir avuç renkli kozmetik ve biten bir fondöten var bu sefer. Son zamanların favori fondöteni Max Factor healthy skin harmony bitti. Neyse ki elimde bir tane daha var. Seviyorum bu fondöteni, blogda yazısı da var tabi. Pastel kaş farım nihayet bitti, çok çok bereketli bir üründü, yine alırım ondan kesinlikle. Farmasi BB göz altı kapatıcısı, elimde kalan son üründü bu. Bitti rahatladım. Eskiyen, kuruyan rujlar ve ojeler de çöpe gitti. 


Son olarak sevdiğim bir marka Splat diş macunlarının sea minerals diş macunu, oğlumun favorisi Taft saç vaxı ve Timeless Truth nem maskesi. Bu maske fena değildi sanki ama bir kaç deneme daha lazım tabi.

Evet bu ay da böyle geçti, bu ürünleri tabi sürekli kullanınca gayet güzel bitiyorlar. Bakalım bu önümüzdeki 2 ay da böyle gitsin umarım sonra yaz tatili falan düzen bozuluyor çünkü. Sizde durumlar nasıl?
Sevgiler..

40 yorum:

  1. Baya ürün bitirmişsiniz, güzel bir yazı olmuş 😊 Yazın dediğiniz gibi performans düşüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fullingblog teşekkürler :-)) yazın tatile git gel düzenli olamıyorum ...

      Sil
  2. Harika şeyler bitmiş bayıldım, seviyorum senin bu tarz yazılarını okumayı.

    Loreal killi yağlı saç şampuanı merak ediyordum ama almadım, iyi ki almamışım. TT mask elmalı olan bende de var henüz denemedim ama genel olarak TT maskeleri seviyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @senadursun maske fena değildi Sena'cım ama bir tane yetmiyor tabi ki.. çok teşekkürler canım sevgiler..

      Sil
  3. Kendimi kozmetik reyonu geziyormuş gibi hissettim.. ya ne güzeller.Gözüm iyi görebildiyse,Fa yoğurtlu ve Avon çikolatalı duş jeli kokularını çok merak ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden Avon duş jellerinin kokusu güzeldir genelde deneyebilirsin...

      Sil
  4. Çok özeniyorum bu kadar çok ürün bitirilmesine. Keşke bende uygulayabilsem 🤗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gizemgider düzenli kullanmak lazım bir tek yaptığım o yani :-))

      Sil
  5. En sevdiğim ve gaza getiren yazılardan biri bitenler❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @öznurözdemir ben de yazmayı seviyorum .-))

      Sil
  6. Oo caliskansin yine 😊

    YanıtlaSil
  7. Tavsiyene uyarak nyx HD fondöten aldım çok hoşuma gitti... Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevkoz çok mutlu oldum güle güle kullan .-))

      Sil
  8. Oooo, bir sür şey bitmiş, yenileri gelsin o halde:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bücürükveben :-))) evet buna karşı sıkı bir de alışveriş yazısı geliyor yarın zaten ...

      Sil
  9. Yine kıskandığım bir bitenler yazısı. Düzenli de kullansam bu kadar çabuk bitmiyor kullandıklarım, hatta bazen bitmek yerine çoğalıyor gibi geliyor bana ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan hahaha o bana da olur özellikle ürünün son 1-2 gıdımı bitmek bilmez en son sıkılıp bir kaç damlayı lavaboya dökmüşlüğüm çok vardır benim...

      Sil
  10. Mart ayı dolu dolu geçmiş, biten bitene :) Ben glam glow yüz maskesini merak ediyorum epeydir, yazını inceleyeceğim. <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @benimtutkum glam glow hayatımda kullandığım en iyi maskelerden biri diyebilirim mutlaka bir dene..

      Sil
  11. Şahane bir temizlik olmuş.Ben HC saç ürünlerine bayılıyorum ama benim saçlarım kuru. Farmasi el peeling harika bir ürün gerçekten. Benim de elimdeki bitti ama marka bir türlü online satış işini oturtamadı. TimelessTruth maskelerden bende de var bir türlü deneyemedim. Ayy darısı başıma, bir bitenler yazısı yazarım umarım yakında :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nişgün Nilgüncüm kuru saçlara bir nimet o HC maskeler keşke bana göre olsalardı :-)) hadi bakalım senin yazını da bekliyorum kullandığın bitirdiğin ürünler çok iyi oluyor çok faydalanıyorum ben sevgiler canım..

      Sil
  12. bittenler yazılarını seviyorummm .. gelsin yeniler paylaşımını da bekliyoruz o zaman ... sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @soslubadem cuma günü gelecek o yazı :-)))

      Sil
  13. bereketli bir ay olmuş bayağı bitenler olmuş...

    YanıtlaSil
  14. Ah yine neler neler bitmiş. Ben yine topladıklarımı atmak zorunda kaldım, bir türlü fotoğraf çekmeye zaman bulamadım. Acaba ürünler biter bitmez çeksem, kutuyu atsam yazarken diğerleri ile kolaj mı yapıp yazı yazsam. Ay sözde video çekecektim :D
    Tarihi geçmiş veya az kalmış ürünler... başıma gelmişti. Markanın açıklaması daha kabustu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı ben bir çanta içinde biriktirip atmıyorum ay sonuna kadar gözden uzak olunca atmıyor kimse .-)))

      Sil
  15. Ne güzel yine bir sürü ürün bitmiş tebrikler :)

    YanıtlaSil
  16. O fondüden bende istiyorum ama kendi rengimi bir türlü bulamadım :( Dolu dolu bir bitenler olmuş. Bende çok şey bitirdim ama daha yazamadım:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ayşegül bitenler yazılarını çok seviyorum seninki de çok iyi olacak bence bekliyorum .-))

      Sil
  17. Ohh gelsin yeniler :)) Farmasi peelingi yazdım aklıma👌🏻

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır onu bulursan muhakkak al derim canım :))

      Sil
  18. Wowww, çok başarılı bir performans gerçekten, temizlik iyi oluyor, ferahlıyorsun. Hoş, sonra hoop yenileri geliyor ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi hele benim bir tane bitiyor yerine 2 geliyor bazen .-)))))

      Sil
  19. Şu TT name maskesi bizim Zeynuş'un favorisi. Ben de merake diyorum ama 39 TL idi en son, o nedenle almaya yeltenmedim hiç. Farmasi ayak peelingi gerçekten çok güzel, ben de elimdekini bozulmadan bitirsem iyi olacak. Glam Glow maskelere bayıldım ben. Şu mini boylardan alasım var. Yenilerini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik aa nasıl yani o maske 39 tl mi hiç bakmamıştım fiyatına daha uygun bir şey alırım ben de sanırım artık.. Farmasi peeling ve glam glowun miniklerinden ilk fırsatta kesinlikle alacağım .. teşekkürler..

      Sil
  20. Ne kadar cok urun.. asiri seviyorum bol bitenler yazilarini.. Splat dis macununu bende cok sevmistim. Avene termal su bi'tane... o zaman yenilere yer acildi💙🤗😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esyspage evet baya yeni ürün denedim aslında bu ay iyi oldu...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...