30 Mart 2018

The Ordinary Resveratrol&Ferulic Asid İçeren Serum..

Geçtiğimiz ay bir arkadaşım kızını ziyarete İngiltere'ye gidince son zamanlarda oldukça popüler bir marka olan The Ordinary 'den 4 parça ürün sipariş etme fırsatını hiç kaçırmadım. Yurt dışı alışverişi yazısında daha önce yazmıştım, ürünleri cultbeauty den aldım.  5.50 £ kendisi, pound kuru ile 30 TL.'ye falan geliyor, instagramda sanırım 65-70 TL.'ye satılıyor. 

The ordinary 



Aslında bir de Hyluronic adit içeren serumu almak istiyordum ama ben alırken stokta yoktu. Onu bir sonraki sefere alacağım. İngiltere kökenli bir site olduğu için alışverişlerde  İngiltere içine gönderime kargo ödenmiyor. Site Türkiye'ye de yolluyor ama 40 £ ve üzeri alışverişlerde kargo bedava oluyor. 

The ordinary 

Resveratrol ve Ferulic asit bilinen en güçlü anti-oksidanlardan iki tanesi. Her ikisi de cildi dış etkenlere karşı koruyup, yaşlanma etkilerini azaltmayı hedefliyor. Özellikle Ferulic asit cilt korunmasında anahtar bir rol oynuyor. Genel olarak bu iki anti-oksidanı içeren ürünlerde %1 resveratrol ve %0.5 ferulic asit bulunurken bunda her iki etken madde de %3 bulunuyor. Ayrıca bu karışıma su, alkol, yağ ve silikon eklenmemiş. Amaç cildin kolajen üretimini arttırarak genç tutmak ve dış etkenlerden, serbest radikallerden korumak. 

The ordinary 

Ürünü tek başına veya herhangi bir su bazlı serumdan sonra veya yağ ve  kremlerden önce uygulayabiliyorsunuz. 

The ordinary 

Benim uygulama şeklim akşam 4, sabah 3 damla olacak şekilde avuç içime aldığım ürünü ısıtarak tampon hareketlerle cilde iyice yediriyorum.

The ordinary 

Kullandığım ilk günden hatta ilk andan itibaren etkisini gözümle gördüğüm çok ilginç bir serum bence. Cildimin ilk andan itibaren mat ve nasıl anlatayım bilemiyorum ama net ve duru bir görüntüsü oluyor. Gerginlik vermiyor tabi öyle bir iddiası da yok ama o verdiği netlik, duru cilt bence çok iyi. Üzerine sürdüğüm gece veya gündüz kremini cildim daha iyi emiyor. üzerine hiç bir şey sürmesem bile tek başına bile cildin daha görünmesini sağlıyor. 


The ordinary 

Oldukça az miktarının tüm yüze yeterli olmasına rağmen sabah ve akşam kullandığım için yaza kadar biter diye düşünüyorum. O nedenle arkadaşım bir daha gittiğinde bu serumdan 2 şişe daha almayı düşünüyorum.

Hatta yanına da daha önce de almayı düşündüğüm ama stok dışı olan hyaluronic serum ve buffet serumu da katacağım. Yurt dışından direk alışveriş yapma imkanınız varsa The Ordinary markasına şans verin ve cilt tipinize ve yaşınıza uygun bir bakım ürünü mutlaka alıp deneyin derim ben.
Sevgiler..



31 yorum:

  1. Fiyati da uygunmus hemen bakacagim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya bak mutlaka sen rahat da bulursun .-))

      Sil
  2. Güzelmiş, güle güle kullan. :)

    YanıtlaSil
  3. Yurt dışından alınca çok uyguna geliyormuş, giden birilerini bulursak kaçırmamak lazım 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fullingblog evet çok uyguna geliyor fiyatları çok ucuz..

      Sil
  4. Uuff çok merak ettim. 🤗
    Bencede yurtdışından alınca çok daha uyguna geliyor valla tecrübeyle sabit 🙋🏼

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gizemgider :-)) evet kesinlikle benim tecrübelerim de o şekilde..

      Sil
  5. Satış hesaplarındaki fiyatlar alay eder gibi fiyatlar zaten. Orijinal fiyatlarıyla keşke ülkemize de gelse the Ordinary. Buffet serumu kullanıyorum ve hayatımda kullandığım en güzel cilt ürünlerinden diyebilirim. Tam olarak hayal ettiğim serum. Umarım bir dahakine bulabilirsin; hyaluronik asit olanına henüz başlamadım ama heyecanla elimdekinin bitip ona başlamayı bekliyorum.
    Sevgiler!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @glamsight Ay Zeynep şimdi buffet serumu baya merak ettim arkadaşım her ay neredeyse gidiyor yani o yüzden Nisan sonu gibi mayıs başı gibi alırım ikisini de diye düşünüyorum.. sevgiler..

      Sil
  6. adını ve metini çok duyduğum bir ürün ... kesinlikle ilk fırsatta alıp deneyeceğim... sevgiler. ve bu güzel paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @soslubadem evet kesinlikle denenmeli bence fiyatlarından umulmayacak kadar iyi bence..

      Sil
  7. Şu sıralar ihtiyacım olduğunu düşünmeye başladığım bir ürün. Çizgiler hafiften kendini göstermeye başlıyor tabi. Önüne geçmem gerek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @renklipastasepeti evet ilk çizgiler oluşurken hatta oluşmadan önlem almak en iyisi..

      Sil
  8. Fiyatı da uygunmuş, hepimize lazım bir ürün...

    YanıtlaSil
  9. alla allla cilde şapıyoz ha ne ilginç :)

    YanıtlaSil
  10. Ben de aynı sebeplerden dolayı buradaki hesaplardan almak istemedim, ancak çok merak ettiğim bir marka. Cilt tipimiz aynı olmasa da bu kadar etkili sonuçlar veriyorsa mutlaka alırım. Hyaluronik asit bağımlısı oldum resmen :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün Nilgüncüm bu bence her cilt tipine uyacak bir ürün.. hyaluronic asit bir sonraki alışverişte umarım bulursam alacağım kesinlikle..sevgiler :-))

      Sil
  11. Markayı sayende öğrendim. Hyaluronik asidin etkilerini biliyordum ama resveratrol ve ferulic asidin de bu anlamda etkili olduğunu da yine sayende öğrendim. Serum çok güzel tam benlikmiş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden bilmediğimizi o kadar değişik ürün var ki ben de baka baka yeni şeyler keşfediyorum hep...

      Sil
  12. Gümrükte takılma riski olmasa kargo ödememek için birkaç kişi birleşip ortak sipariş verilebilir aslında. Zeynep'in de dediği gibi mantıklı fiyatlarla gelse rahat rahat merak ettiğimiz ürünlerini deneyebilsek..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan of o gümrük sınırını o kadar düşürdüler ki bir şey alabilmek pek mümkün değil artık ben de bu yolu buldum mecburen...

      Sil
  13. Gelmesini çok istediğim markalardan biri ama gelince instagram hesaplarından farkı kalmaz gibime geliyor. Almayı planladığım serumlardan birkaçı yazından geçiyor... Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeataş teşekkürler :-)) teşekkürler... gelirse fiyatlar 50 tl den başlar diye düşünüyorum ben de o nedenle yurt dışından almaya devam ederim sanırım..

      Sil
  14. Yazını okurken düşündüm de, ülkeye gelmesi değil de bizim Türk markaları böyle ürünlerin imalatına girse ve biz iyi hissetsek :D
    Oradan aldığın fiyat çok iyi. Ben en son dermaroller için aldığım seruma 175 lira verince ki onu kullanmaktan vazgeçtim, bu rakamlar çok iyi geldi. Ben bu yazıyı bir yerli markaya göndereyim, didiklesinler hyaluronic seruma da mutlaka baksınlar :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı yerli firmalar bu saflıkta ve içerikte serum üretip bu fiyata da satarlarsa hiç dışarıdan almamıza gerek kalmaz zaten yok satar o ürünler :-)) gönder bakalım ne diyecekler..

      Sil
  15. Ordinary ürünlerini baya merak ediyorum keşke ülkemize de gelse😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @öznurözdemir evet gelse ve aynı fiyatta olsa hatta ki :-))

      Sil
  16. Fiyati oldukca iyiymis aslinda. Merak ediyorum bu serumu ben😍

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...