5 Nisan 2016

Mart #bitenler...

Sanırım yılın en uzun aylarından birini devirdik. Bu ayın bitenleri de ona göre biraz fazla, özellikle uzun zamandır kullandığım pek çok cilt bakımı ürünüm bitti ki bazılarının bittiğine oldukça üzgünüm. Bakalım neler bitmiş, neler çöpe gitmiş.
cosmetics
Cilt bakımı gurubu ile başlayalımi Sinoz Kozmetik leke kremi yazısına tıkyarak ulaşabilirsiniz. Caudalie Vineexpert serum, bu bir setti yeniden alabilirim. Olay serum fena değil, bu ikinci şişemdi ama yeniden almayacağım. Yves Rocher Sensitive Vegetal Soothing Face Mist fena değil ama terma sularım ile yola devam edeceğim sanırım. İşte bittiğine çok üzüldüğüm Cyrene Monnlight Beauty Concentrate  cildime çok iyi geldi, ekstra yağlanma yapmadı ve cildim pırıl pırıl uyandım. Gelecek kışa kesinlikle tekrar alınacaklar içinde. Kiehls göz kremi, fena değil ama çok etki etmedi sanırım daha yoğun bir krem deniyorum şimdi.  Absolution gündüz kremi , tertemiz bir krem, fena da gelmedi cildime severek kullandım.

Cosmetics

Makyaj ürünleri, bu ay epey bir kalem attım hepsi sertleşöiş, maskaralar da eskimiş ve kurumuş. En önemli parça Mac krem far oldu, memnundum ama yeniden alınacak kadar da değil bence. Baby lipslerden biri daha bitti gitti çok memnunum.


cosmetics

Makyaj/cilt temizleme ürünleri, Bebak tabi baş köşede arada değiştirsem de bunu seviyorum. Moshos Garden Alcapella tonik iki ayda bitti, başka bir toniğe geçtim detaylı yorumları yazmıştım. Diadermine çift fazlı göz makyajı temizleyici, hassas gözler için olandan nefret etmiştim asla temizlemiyordu ama bunu gayet sevdim. Yine Moshos Garden ve bu sefer hiç sevmediğim ve kullanamadığım sıcak havlu yüz temizleyicisi, durdu durdu çöpe gitti ama seveni de çok.

cosmetics

Duş jellerinden Nuxe'u severek kullandım hatta bir tane daha var. Diğerinin de kokusu çok hoştu ama kalıcı değildi.


cosmetics

Evet ben ve oğlum sıvı el sabunlarını içerek kullanıyoruz. Bir ayda 3 sıvı sabun bana bile çok geldi yani. Hepsi de güzeldi bu arada tekrar alınabilirler.

cosmetics

Clear şampuan, oğlum çok seviyor bunu nedense ben kullanmıyorum. Dermokil saç dökülmesine karşı şampuan, bunu detaylı yazacağım. Elidor bakım kremi, içinde az kalmıştı ve çok da olmuş alalı o nedenle çöpe gitti. 

cosmetics

Favori markam Splat, sea minerals diş macunu fena değildi indirimde alacağım yine. Benri kulak temizleme çubuğu, çoğu markadan iyi bunu da yedekledim bile.

cosmetics

İşte en favori asetonum Benri ve yeni gözdem Flormar, Benri glitter ojeleri bile uğraştırmadan temizliyor o nedenle her daim var evde. Bunu kullanınca başka marka denemek bile istemiyorum artık ama Flormar'da fena değil alınabilir.

cosmetics

Tester ürünler, Miaorganical göz kremi ve temizleme sütü bence çok iyiydi hele göz kremine bayıldım. Tam boyunu alabilirim. Thalia Natural şampuan ve saç kremi, çok anlaşamadım kendileri ile sçımın tipine uymamış olabilir. Elancyl duş jeli, bu seriye bayılıyorum. Detaylı yazacağım.

cosmetics

Genelde pamuk ve böyle poşet tester göstermem ama bu pamuk Kruidvat markasına ait, Watsons'da satılıyor ve diğerlerine göre daha kalınca. Fiyatı aklımda yok ama çok da uçuk değildi sanırım. Döne dönem alırım yine. Rawganic makyaj temizleme mendili, bununla fırça temizledim ve çok da memnun kaldım. Bir hafta falan bu sayede fırça yıkamadan idare edebiliyorum. Cosmed nem maskesini detaylı yazacağım. Pastel baz ve fondöten testerı, bazı çok eskiden kullanırdım. Ambalajı çok kötüydü düzeldi mi değişti mi bilmiyorum. Çok iyi bir bazdır, makyajı resmen mıhlar ama silikon içerir o nedenle hassas olanların dikkat etmesinde fayda var.

Tom Ford Black Orchid

Son olarak arkadaşımdan aparttığım bitmesine oturup ağladığım Tom Ford Black Orchic parfüm. O'na ağır gelmiş bu ama ben bayılıyorum. Çok pahalı ama bakacağım belki bir %20 indirimde falan alabilirim.

Bu ay da böyle geçti, nasıl durum sizce çok mu bitmiş yoksa iyi çalışmamış mıyım, ne dersiniz?
Sevgiler..

65 yorum:

  1. Aaa splat ın o macununu hiç görmemiştim. Yaaaa black orchid ben de hastasıyım!! Bitmesin diye özel günlerde filan sıkıyorum sadece:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikaşığı ah ya ben sıktım sürekli dayanamayıp bitirdim :-((

      Sil
  2. Sağlam bir çalışma olmuş ablacım:) Tebrik ederim^^ Gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hergün1kozmetik :-)))) teşekkürler canım..

      Sil
  3. Sıcak havlu yüz temizleyiciyi ben severek kullanıyorum :) Kış mevsiminde verdiği hissi sevmiştim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @senadursun bana her şeyden önce zor geliyor kullanması o nedenle sevemedim sanırım..

      Sil
  4. Valla süper çalışmışsın hem de şekerim, yenilerini güle güle kullan! Kiehl'sın o göz kreminin serumu var bende. Başta çok seviyordum, ama sonra ambalajdan ürün almanın zorluğu nedeniyle sıkılıp kullanmadım... halbuki göz çevresini iyi toparlıyordu. Keşke pompayı daha kullanışlı yapsalar. Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik evet pompada kesinlikle bir sıkıntı vardı ya çok az ya da fazla geliyor sen deyince hatırladım..teşekkürler evet bu ay sıkı çalıştım gerçekten de .-)))

      Sil
  5. Maşallah diyorum, bayaca azalmış koleksiyondan :) Ürün bitirdikçe hafiflemiş hissediyorum kendimi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @blanak aynen bu ay baya hafifledi ortalık :-))

      Sil
  6. Bitene bay bay gelene hay hay demek lazım :))

    YanıtlaSil
  7. cyrene serumu bende kışa tekrar alabilirim. Oldukça beğendim. tONİK ve Bebak'ta tekrar aldıklarımdan.

    Gelsin yeniler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeataş evet iyi bir serumdu o şimdi bir şey daha deneyeceğim bakayım ikisi arasında karar vereceğim gelecek kış için :-))

      Sil
  8. vavv ne kadar çok biten var, bende ürün bitirdikçe memnun oluyorum :) ne yazık ki genelde yarım kalıyor :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @merveninevinde cilt bakımını yarım bırakmamaya çalışıyorum ki etkisini göreyim diye onun dışında bazen jeller yarım kalıyor ama :-/

      Sil
  9. Nuxe'nin ürünlerini severim dış jelini de merak ettim doğrusu :) gelsin yeniler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer çok hafif kokulu ama nemlendirmesi güzel bir jel Ümrancım :-)

      Sil
  10. Baya ürün bitirmişsin abla ne güzel valla bitiriyoruz ama bazen bittiğine çok üzülüyorum sevdiklerimin :D Aralarında sevdiğim ürünler var :) Parfümü hiç koklamadım bile merak ettiklerimden. Yenileri gelsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @menfiebrutaş evet bazı ürünlere hakikaten üzülüyorum neyse yenileri gelince o üzüntüm geçiyor ama :-))

      Sil
  11. Bir tane daha bitenler yazısını okuayacak gücüm kalmadı :)) bende genel de yarım yamalak kalıyor her şey :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gözdeninbloggünlüğü :-))) ben azimle kullandığım için bitiriyorum canım özellikle cilt bakımını yarım bırakma bence..

      Sil
  12. epeyi bir ürün bitmiş bizde tecrübelerinden faydalandık teşekkürler

    YanıtlaSil
  13. Ablacım maşallah yine dolu dolu ürün bitmiş. Caudalie'den bende bir serum almayı düşünüyorum elimde ki 2 serum bitince. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik çok iyi düşünmüşsün canım Caudalie ürünlerini çok severek kullanıyorum umarım sen de seversin..

      Sil
  14. Sea minerals macun ile Dermokil şampuan ilk gözüme çarpanlardan detaylı yazısını merakla bekliyorum. Fruttini Amadea bünyesinde satılıyordu yanlış bilmiyorsam oradan mı almıştınız siz de? Sıvı sabun bizde de çabuk bitiyor özellikle Madame Coco'nun arganlı sıvı sabununu çok sevmiştik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilaynarta ikisini de yazacağım :-)) duş jelini hatırladım Vanilya club kutusu alırken oradan gelmişti sanırım.. madame coco'nun sadece el sabunlarını seviyorum zaten bakayım o sabuna da :-)

      Sil
  15. Bu kadar ürünü nasıl bitirdin şaşırdım şu anda. Ben kendim için üzülsem mi bilemedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevdicann çok düzenli ve çok uzun zamandır kullanıyorum da ondan.. mesela sinoz 2 ay olay ve cyrene serumlar 3 ay sürdü btirmesi :-)

      Sil
  16. Ne güzel pek çok şey bitmiş yine.Ben yazamadığım halde bitenleri hala biriktirmeye devam ediyorum nedense...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin çok biriktiyse bence seç aralarından yaz canım çok birikince ben yazamıyorum ...

      Sil
  17. gitsin bitenler, gelsin yeni dolu dolu ürünler... :) bende biriktirdim ama henüz yazmaya vakit bulamıyorum *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hülyabeşli çok biriktirmeden yazmak lazım yoksa çok uzuyor yazı..

      Sil
  18. Tabi ben Mart ayında kullandıklarımı da saklamayı unuttum. Renkli kozmetik bende bitmez ya atarım ya başkasına veririm ama şampuanlar, kremler vs evde 4 kişiyiz bolca tüketiyoruz ve boş ambalaj çöpe. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı evde herkes alıştı boş kutuyu direk bana veriyorlar artık ve kutu atmıyorlar :-)))

      Sil
    2. Ben de bu sabah eşime söyledim, stajdan gelince de oğluma söyleyeyim bakalım nasıl geçecek bu ay:)

      Sil
    3. @hüzünsarısı evet söyle atmasınlar :-))

      Sil
  19. Sevilen ürünler bitince ben de üzülüyorum. Sevmediklerimi bitiemekse iskence oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @dsoygul aynen böyle sevmediğim için 2-3 ay sürünen ürünüm vardır benim...

      Sil
  20. Maşallah epey bereketli bir ay olmuş. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bizimevinmutfağı evet martın uzun olması buna yaradı..

      Sil
  21. Owww bayağı ürün bitmiş. Valla bravo :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzellikeditörü teşekkür ederim :-))

      Sil
  22. birsürü şey bitirmişsin yeni cicilere epey yer açılmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sedoşunblogu evet hava ısındığı için de tamamen farklı bir düzene geçtim..

      Sil
  23. oh süper temizlik. Miaorganical ürünlerini kullanmama kararı almıştım, ama neyseki profesyonel Sosyal Medya Danışmanlarıyla çalışmaya başlamışlar ve son derece ilgililer. Göz kremini mutlaka deneyeceğim. Nem bombası bir göz kremi arayışındayım bu aralar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün evet mia değişti hakikaten ve cilt bakım ürünleri de iyiymiş yani elinde testerı varsa dene bak..

      Sil
  24. Sıvı sabunların bu kadar çabuk bitmesinin sebebini merak ettim. Bizde bu kadar tüketilmez gerçi biz eski model sabunlardan da kullanıyoruz. Nüfus yok bizde belki ondandır. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @zülalgaripkuş oğlum çok kullanır benim bir alışta 3-4 pompa basıyor çocuk :-((( o yüzden çabuk bitiyor..

      Sil
  25. ne güzel birçok ürün bitirmişsiniz:)darısı başıma inşallah ürün bitirme konusunda çok zorlanıyorum ben galıba:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mervebayram eskiden ben de zorlanırdım ama şimdi düzenli kullandığım için bitiyor..

      Sil
  26. Tom ford blac orkıdın erkegını kullanıyorum harıka bır puro kokusu yahu! bayılıyorum<<3 :=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @tomford yaa ben de koklayayım ya da koklamayayım yoksa almak isteyebilirim..

      Sil
  27. Darısı yenilerinin başına. Masallahiniz var ne güzel urunler bitmiş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın teşekkürler :-)) yenilere başladım bile ..

      Sil
  28. son yazımı okusan yaaa bak önemli bi duyuru var sen de sölersin belki arkadaşlarımıza bilsinler yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone okudum uyguluyorum o önerilerini, gruplarda konuşulmuştu bu nofollow işi.. blog dr.'un yazısını da G+ yapayım şimdi..

      Sil
    2. tamam vardır duymayanlar da işte duysunlar :)

      Sil
  29. Waooow, muhteşem bir çalışma olmuş, tebrik ederim :))
    Benri aseton favorim, gelsin mi yeniler??
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi teşekkür ederim canım :-)) yeniler açıldı bile...

      Sil
  30. Oooo maşallah :)) ben de Absolution kreme başladım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @siriyaşam gündüz kremine mi mutlaka bir güneş koruyucu kullan o zaman İzmir'e yaz gelmiştir şimdi :-)))

      Sil
  31. Sıcak havlu yüz temizleyici benim favorim, kurtarıcım (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @aslı evet biliyorum seven çok seviyor...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...