7 Nisan 2016

Hüzün Sarısı 2 Yaşında Etkinlik Sponsorları...

Sevgili Nihal'in blogunun 2. yaşını kutladığımız #hüzünsarısı2yaşında etkinliğinden burada bahsetmiştim. O gün bizimle beraber olan sponsorları da bu yazıda anlatacağım. Nihal'in eline sağlık, pek çok denemeyi istediğim marka ile bu etkinlik sayesinde tanışmış oldum.
Hüzün Sarısı 2 Yaşında


Gülşah'ın Sihirli Değneği bu şirin keçe nazarlık ve kokulu taşlardan yollamış. Nazik notu için de teşekkür ediyorum.

Hüzün Sarısı 2 Yaşında

Deina Kozmetik ile bir tanıştık, pir tanıştık, marka hakkında ilk yazımı daha önce burada yazmıştım. Kısa zamanda ojeler hakkında da yazacağım zaten.

Hüzün Sarısı 2 Yaşında

Beliz Kozmetik Kiss marka kirpiklerden yollamış, Watsons güzellik ödüllerinde adaydılar gerçi kazanamadılar ama olsun ben özel geceler için bu kirpikleri tercih ediyorum. İlk defa bir düğünde kullanmıştım ve bütün gece gözümü hiç rahatsız etmedi, o bakımdan da tercih sebebidir.

Hüzün Sarısı 2 Yaşında

Bu markayı tamamen Nihal'e saygımdan yazıyorum. 3 defadır farklı etkinliklere  maalesef tarihi geçmiş ürün yolladılar.  Bu kremlerin de son kullanma tarihi mart 2016, maalesef kullanamayacağım. Halbuki kullanmak, denemek hem bizler için hem de Haceria için iyi olurdu. 

Hüzün Sarısı 2 Yaşında

Nobren bir açık parfüm yollamış, bazen bu parfümler asıllarından bile daha kalıcı oluyor ya çok ilginç. Umarım bu da öyle olur.

Hüzün Sarısı 2 Yaşında

Mediwell'in minik lip balmları, bunları yazmıştım. Daha sonra denemek için kavunlu ve tutti frutti aromalı olanları da açtım. Evet kavunlu en iyisi içlerinde, tutti frutti idare eder acı tat çok gelmedi ağzıma ama çileklisini kullanamayacağım. 

Hüzün Sarısı 2 Yaşında

Pastel'in oje ağırlıklı güzel paketi, bunlar hakkında detaylı bir yazı burada yazmıştım. 

Hüzün Sarısı 2 Yaşında

Cosmed vanilyalı nem maskelerinden yollamış. tester olmakla birlikte elimde epey biriktiği için kullanıp yorumlayacağım.

Hüzün Sarısı 2 Yaşında

Daha çok Ankara blogger etkinliklerinde görüp de merak ettiğim bir marka, Fitnut diyet fıstık ezmesi, tadına baktım ama sanırım normalini tercih edeceğim.

Hüzün Sarısı 2 Yaşında

Bebak'ın sevdiğim ürünlerinden gül suyu ve makyaj temizleme mendili, gül suyunu tonik olarak kullanıyorum zaten, gayet güzel bir ürün.

Hüzün Sarısı 2 Yaşında

Fullipster çok tatlı pembe bir çanta içinde eyeliner çekme aparatları ki bunları daha hiç kullanamadım ve XP markasına ait eyeliner ve maskara yollamış. Renklerine özellikle bayıldım tabi ki ..

Hüzün Sarısı 2 Yaşında

HC hair care'i duymayan yoktur sanırım. Maskeleri evet benim ihtiyacıma göre bir ürün değil ama şampuanlarından memnun kalacağımı düşünüyorum. Bakalım deneyeceğiz.

Hüzün Sarısı 2 Yaşında

Balparmak Apitera'yı daha önce de yazmıştım, bal ve doğal bitkilerden oluşan bir karışım ve oğlumun boğazının gıcıklanmasına çok iyi geldi. Bu ara sürekli sütüne karıştırıyorum.

Hüzün Sarısı 2 Yaşında

Cream Works bir kahve kreması yollamış. Bunu sanırım pasta ve keklerde kullanabildiğiniz gibi nutella gibi de yiyebiliyorsunuz. Henüz denemedim.

Hüzün Sarısı 2 Yaşında

Ahh Uneller'in Gurme serisindeki bu tahinli sarmaya bakmak bile ağzımı sulandırıyor. Nefis bir şey, mutlaka arayım bulun ve yiyin. Tabi size kötülük de yapmış olabilirim şu an çünkü acaip kalori içeren bir şey olsun ben kilo alıyorsam herkes alsın...

Hüzün Sarısı 2 Yaşında

Online içecek'den değişik iki tat, aloe veralı olanı içtim fena değilmiş. 

Hüzün Sarısı 2 Yaşında

Acı sos değil ama Berrak Turşu'dan gelen bu salatalık turşusu çok makbule geçti. Acı sos ise evdekilere yaradı, bana göre çok acı.

Hüzün Sarısı 2 Yaşında

Mrandmrspopcorn, oğlumun bayıldığı cheddar peynirli ve karamelli popcornlardan yollamış. Bir de çikolata aromalı vardı ama onun resmini çekemeden yenmiş bile. Cheddar aromalı olan da benim favorim bu arada.

Hüzün Sarısı 2 Yaşında

Değişik ürünlerini özellikle yağ içermeyen nemlendirici kremini, sivilce karşıtı jelini ve vücut kremlerini severek kullandığım Neutrogena denemeyi istediğim serilerinden biri olan yeşil renkli Visibly Clear serisini yollamış. Sunuma bayıldım, teşekkür ederim. Bu seri yaz aylarını bekleyecek denemem için çünkü parlama karşıtı bir seri.

Hüzün Sarısı 2 Yaşında

İlk defa duyduğum Herbital markası bir kaç çeşit ürünü ile katılmış. Tabi en merak ettiğim kirpik-kaş serumunu hemen resim bile çekmeden açıp denemeye başladım. 2 aylık kullanım sonucunu ise blogda paylaşacağım.

Hüzün Sarısı 2 Yaşında

Sabunlarını, vücut yağını, duş jellerini severek kullandığım bir marka olan Dalan sevdiğim ürünlerden oluşan bir paket yollamış. Özellikle el bakım kremleri kısa sürede blogda olacaklar.

Hüzün Sarısı 2 Yaşında

Evimizin şampuanı diyebileceğim bir marka, Revox şampuan yollamış. Bu şampuanı mevsim dönümlerinde kullandığımda çok faydasını görüyorum. Şimdi de oğlum deniyor, bakalım saçları istediği gibi kısa sürede uzayacak mı..

Hüzün Sarısı 2 Yaşında

Kadırga Müzik'ten bir sürpriz, çok hoş süet bir kasket. ben bu tarz şapkaları çok severim seneye kışa kullanacağım. 

Hüzün Sarısı 2 Yaşında

Tatil modu kitabı Martı Yayınlarından, üzerindeki resim bile beni yazlık havasına sokuyor. Tatile giderken benimle gelecekler içinde.

Hüzün Sarısı 2 Yaşında

Karline susuz manikür-pedikür setleri, daha önce başka bir markadan denemiştim. Acil durumlar için evde bulunmasında fayda görüyorum. 

Hüzün Sarısı 2 Yaşında

Sevgili Nihal'in Filiz ve bana hediyesi bu tatlı kahve fincanı takımı, çok beğendim. Vitrine yerleştirdim ki her an görebileyim, teşekkürler canım.

Hüzün Sarısı 2 Yaşında

Duru Bulgur'dan 2 değişik lezzet, nohutlu güzel, başbaşı bulgurunu da ben seviyorum ama oğlum çok sevemedi, o diğerini tercih ediyor.

Hüzün Sarısı 2 Yaşında

İşte her eve lazım bir ürün, bunu instagramda bir video ile de göstermiştim. inanılmaz pratik bir sprey. Seely ütüsüz ütü, bir kaç fıs ile acil giymeniz gereken tshirt, kot pantolon gibi giysileri anında ütülü hale getiriyor. Elinizle ıslattığınız yeri şöyle bir düzeltiyorsunuz tamamdır. Tabi erkek gömleği, ipek gömlek gibi giysilerde kullanmam ama özellikle oğlumun hemen anne şu t-shirtümü ütüler misin dediği anlar için elimin altında olmasında fayda var.

Hüzün Sarısı 2 Yaşında

Sevgili Essence 2 ruj ve oje ile katılmış, detayları en kısa zamanda blogda olacak.

Hüzün Sarısı 2 Yaşında

 Etkinliğin yıldızı  Hediye Rengi'nin bu tatlı pembe renkli nostaljik radyosu hepimizin gönlünü çaldı gerçekten. Siteden bugün bahsetmiştim,  bu radyo aynı zamanda bir mp3 çalar olması nedeni ile de beğenimi kazandı. 


Hüzün Sarısı 2 Yaşında

Koyu renk çamaşırlarım için kullandığım jel çamaşır deterjanı ise Omo'dan, koyu renklerde toz                                    deterjan gibi iz bırakmadığı için sürekli kullandığım bir ürün zaten.


Hüzün Sarısı 2 Yaşında

Bu çamaşır sularını çok beğendiğimi ve kokularından rahatsızlık duymadığımı Vissmate hakkında yazdığım yazıda bahsetmiştim. Bu arada soranlar oluyor, bu çamaşır suları Carrefour'un büyük marketlerinde bulunabiliyor.


Pierre Cassi 

Pierre Cassi çok beğendiğim İtalyan stil gömlekleri ile aramızdaydı, Site hakkında detaylı bilgiyi şuradaki blog yazımdan okuyabilirsiniz, Ayrıca Babalar Günü için de çok iyi bir alternatif olduğunu düşünüyorum.


Ayrıca Makyaj Kutusuna da teşekkür ediyorum, çekiliş için pek çok değişik organizer yollamıştı. Bir de Esterel Cosmetics var, bir dipliner ve bir de göz kalemi yollamışlar ama nereye koyduysam bulamıyorum, neyse bulunca instagramdan göstereceğim. Evet biraz uzun oldu ama hiç biri eksik kalsın istemedim, herkese ama özellikle Nihal'e çok teşekkür ediyorum. Nice yıllara canım daha uzun yıllar yazman dileği ile.
Sevgiler..

33 yorum:

  1. Hepsi de çok güzel ama kasket cidden daha bir hoşmuş:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu evet çok tatlı değil mi kışın sürekli takacağım artık :-))

      Sil
  2. Hepsi çooook güzeller canım, güle güle kullan! Ya hala etkinliklere sırf ismi görünsün diye tarihi geçen, beğenilmeyen, elde kalan ürünleri gönderen markalar var mı ya? Reklamın iyisi kötüsü yoktur mantığından sıyrılırlar umarım.
    Fitnut fıstık ezmesini bal ile dene derim, harika oluyor :)
    Şu kaş-kirpik serumu yorumunu merakla bekliyorum. Ben aylardır sadece hint yağı kullanıyorum kaşlarım için ve etkisini gördüm :)
    Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik evet var ve sürekli yapması üzücü oldu halbuki denesek yazsak çok daha iyi olurdu en aşağı 15-20 kişi yazacak ve ismi de duyulacaktı yazık etti :-( fitnutı dediğin gibi deneyeceğim hemen sade pek sevemedim hakikaten :-( hint yağını ben de duydum bir de onu deneyeyim bakayım..
      teşekkürler canım :-)))

      Sil
  3. Haceria, Ankara'da düzenlenen bir etkinliğe aynı şekilde ürün yollamış. Ben de etkinlik düzenleyen arkadaşıma saygımdan blogumda yayınladım ve ardından çöpe gitti ürünler.
    Fit-Nut; balla enfes oluyor :)
    Ve Nobren inanılmaz kalıcı ve güzel bir parfüm :)
    Güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi evet aynen çöpe gitti benimkiler de :-((( ay fitnutı hemen bu akşam denemem lazım balla .. nobreni de hemen denemeye alıyorum teşekkürler :-)))

      Sil
  4. Haceria ürünlerini kullandığımda bende sevmiştim ama ne yazık ki mart ayıyla son kullanma tarihi geçti deneyim dedim yine yüzüm kaşındı :(

    Güzel hediyelerini iyi günlerde kullan tatlım.
    En çokta kahve fincanına bayıldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @senadursun kahve fincanı çok şeker dimi başka bir etkinlikte gelmişti o :-))) haceria çok emin olmadığım için yazmadım ama benim de yüzümde sivilce çıkarttı sanıyorum o nedenle kesinlikle kullanmam :-(( teşekkürler canım...

      Sil
  5. hepsini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer çok teşekkür ederim .-))

      Sil
  6. Hepsi çok güzel ürünler.. Etkinlik de çok güzeldi. Sosyal medyadan takip ettim. Ama en çok o nostaljik radyoya bayıldım.. hepsini güle güle kullanın.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @renklipastasepeti ne şirin değil mi pembe pembe :-)) çok teşekkürler..

      Sil
  7. İsmini duymadığım, yeni tanıştığım bir çok ürün vara ama o ütüsüz sprey ile kesinlikle tanışmalıyım.Acil durumlar için ne güzel olur. Bütün hediyelerinizi güle güle kullanın.Sevgiler...))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kendimutfağındaşef evet büyük kolaylık o gerçekten bulunmalı evde carrefour'dan alabilirsiniz :-)) teşekkürler..

      Sil
  8. Güle güle kullan İrem'cim.Hepsi birbirinden güzel!

    YanıtlaSil
  9. Güle güle kullan İrem'cim.Hepsi birbirinden güzel!
    Haceria için söyleyecek söz bulamıyorum ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin teşekkürler canım :-)) haklısın valla haceria çok büyük bir fırsatı kullanamadı bence...

      Sil
  10. İyi günlerde kullan canım hepsini de Nihal'inde emeklerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sosyalannemblog teşekkürler :-)) gerçekten emeği büyük..

      Sil
  11. hepsi harika ürünler hüzün sarısına bende elimden geldiğince paylaşım yapıyorum.onun sayesinde sizin gibi güzel insanlarla tanıştık.sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @aşkışeker çok teşekkür ederim :-)))

      Sil
  12. iyigünlerde kullanın hepsi birbirinden güzel ürünler

    YanıtlaSil
  13. Sorry the translator didn't work, so I just wish you a beautiful Thursday, Audrey.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    YanıtlaSil
  14. Hepsini mutlulukla kullanın. Tarihi geçmiş ürün gönderen marka, sizin bunu dürüstçe yazacağınızı bilerek böyle bir şeyi nasıl yapar, anlamak mümkün değil. Ben şahsen artık hiç bir ürünlerini satın almam ve denemem, bir kere bizlere saygıları yok.
    Denemek istediğim bir çok ürün de var yazınızda... :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @blana teşekkür ederim :-)) gerçekten de firma açısından çok büyük tanıtım fırsatı olacaktı bu ürünleri de denemek istiyordum ilgimi çekmişti ama bu durumda olmayacak tabi..

      Sil
  15. Yanıtlar
    1. @özaytuğral çok teşekkür ederim :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...