27 Nisan 2016

Garnier Çift Fazlı Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu...

Makyajımı her ne kadar Bebak tarzı bir süt ile çıkartmayı seviyorsam da Garnier'in çift fazlı, argan yağı içeren makyaj temizleme suyunu alıp denemeye karşı koyamadım. Hakikaten bazı şeyleri sırf meraktan almasam iyi olacak ama ne mümkün.

Garnier Çift Fazlı Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu
 Garnier bu ürünü suya dayanıklı makyajı çıkartsın, cildi hem temizlesin hem de bakım yapsın ayrıca da yağlı bir his bırakmıyor diye lanse etti.  Tek tek incelersek, ten makyajını çok güzel çıkartıyor o konuda hiç sıkıntı yaşamadım. Kat kat yaptığım makyaj bile hiç sorunsuz temizlendi ama göz makyajına gelince onda biraz zorlandım. Bu ürün de çift fazlı olmasına rağmen içindeki yağ oranı asıl çift fazlı göz makyajı temizleyicilere göre daha az, ben çıkartırken biraz ovalamak zorunda kaldım, o nedenle bunu göz makyajı için sürekli kullanmayı düşünmem.  Çok güzel kokuyor yani parfüm değil de çiçek kokuyor resmen çok sevdim ve gerçekten öyle rahatsız olunacak kadar bir yağlı his de bırakmıyor. Tüm cilt tipleri için uygundur denilmiş, benim cildim karmadan yağlıya dönük herhangi bir sorun yaşamadım kullanırken.

Garnier Çift Fazlı Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu

İçinde paraben yok ancak benzyl alkol denilen bir koruyucu bulunuyor ki bunun da sağlık için  zararlı olduğu söyleniyor.  Ayrıca niye bilmiyorum ama çalkaladıkça baya bir köpürmesi var sanki üstü deterjan kaplı gibi duruyor.  İçinde sabun türevi bulunmuyor anladığım kadarıyla ama bu köpürme konusu kafama takıldı.

Garnier Çift Fazlı Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu

Diğer çift fazlı ürünlerde yarıya kadar olan ikinci yani yağlı faz bu üründe şişenin 3'de biri kadar, o nedenle zor karışıyor ve çabucak tekrar üste çıkıyor. Kullanmadan önce yani her kullanışta, her pamuğa dökmeden önce iyice çalkalamak ve karışmasını beklemek gerekli. Eğer yağlı kısım iyice karışmazsa erken bitecek ve çift faz etkisini yitirecektir.

Ürünü ilk Gratis'de  21 TL.gibi bir fiyata görmüştüm, sonra tabi indirime girdi, 15.90 TL. 'ye aldım, beklesem sanırım Anneler Gününde daha da uyguna alabilirdim. Bir de total makyaj için düşünülmüş bir ürün olduğu için seyahatte yanımda taşıyabileceğimi ve pratik olacağını düşünüyorum ancak bu boyla değil tabi, kapağı daha sağlam vidalı olanlardan ve daha minik bir boya ihtiyacımız var duyurulur.
Sevgiler..

58 yorum:

  1. Ben daha denemedim ama merak ta etmiyor değilim,Çok güzel özetlemişsin,Yorumlarına bakılırsa senin için orta dereceli bir ürünmüş gibi geldi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ayselvrl makyaj temizleme için direk misel su kullananlar ve hafif makyaj yapanlar için bence ideal...

      Sil
  2. çift fazlı ürünleri genel olarak hiç sevmem. garnierle de marka olarak pek anlaşamam. benim sevdiğim tek ürünü pembe kapalı miseli oldu. dediğinize katılıyorum o köpürme olayı düşündürücü. keşke alkol de içermeseymiş, zararını bilmeyen yok... açıklayıcı yazı için teşekkürler, sevgiler =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @duygunevrim ben çift fazlı ürünleri seviyorum hatta ne kadar yağlı his o kadar iyi bence üzerine yüzümü yıkadığım için sorun yapmam bunu da sevdim ama o köpürme ve benzil alkol işi aklıma takıldı olmasalardı iyiydi hakikaten..

      Sil
  3. Güle güle kullan :) Ya ben de biraz ovalşyorum ama göz makyajımı güzel çıkarıyor. Oldukça pratik buldum ve çok sevdim bunu dolayısıyla. Ben seyahatlerde yanıma almak için, bu suları iyice çalkalayıp hemen mini şişeye transfer ediyorum. Aklında olsun :) Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik belki de benim alışkanlığımdan göz makyajımı ayrı çıkartmayı seviyorum :-)) pratiklik konusunda kesinlikle haklısın önerini de deneyeceğim bir yere giderken süper fikir :-))

      Sil
  4. garnier in kusursuz makyaj temizleme suyunu kullanıyorum hep pembe kapaklı olan. Bitince aklımda bunu almak vardı ama göz makyajı çıkarırken ovalamak zorunda kalmak pek hoş olmamış sanırım diğer alternatiflere bakıcam ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sedoşunblogu göz makyajını çok ağır yapmıyorsan yeterli gelecektir tamamen benim alışkanlığımla da ilgili olabilir bu durum.. pembe kapaklı bana hafif geliyor mesela tam temizleyemiyorum senin için yeterliyse bu da yetecektir..

      Sil
  5. Bir süredir bu ürünün yorumunu sizden bekliyordum. Bir başka blogdaki yorumunuzda denediğinizi yazmıştınız. (Nasıl bir takipteysem sizi, adım adım:)) ) Bu ürünü çok merak etsem de, elim gitmedi nedense. Gerçi yine dayanamayıp denerim kesin, sizden de olumlu yorum okuyunca, huyum kurusun. Bazı şeyleri ben de sırf meraktan alıyorum. Ben Garnier'in misel suyunu çok sevmemiştim, şu an Otacı deniyorum ama Bioderma'dan vazgeçemeyeceğim sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @blana :-))) evet 3 hafta falan denedim ürünü gerçekten tam fikir edinebilmek için hemen yazmak istemedim.. işte bu yüzden de küçük boylara ihtiyacımız var değil mi al dene beğenirsen büyüğünü al şeklinde .. misel su hiç bir zaman tam yeterli gelmiyor bana ama sanki otacı'nın yeni mavi etiketli misel suyu eskisine göre daha iyi gibi geldi bana aklında olsun sevgiler :-))

      Sil
  6. bunu denememiştim bilgi sahibi olmuş oldum teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  7. Garnier ile yıldızım hiç barışmadı bir çok ürününü aldım denedim ama vaadlerinin çoğunu yerine getirmeyen bir marka bu ürünü de arkadasım almış denemem için bana da verdi göz makyajımı falan hiççç çıkarmadı gözüm çıkacaktı rimeli çıkarıcam diye :) ama çok memnun kalanlar da var oda ayrı bir şey

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülşahönen hassas gözler için olan temizleme suyu hariç genelde anlaşıyoruz bunu da sevdim ama göz makyajı için bana da yeterli değil :-(

      Sil
  8. Garnier iyidir yaa göz için de başka kullanırsın o zaman :)

    YanıtlaSil
  9. Bence göz makyajını iyi çıkarıyor diyenler zaten kirpik diplerini iyi temizlemedigini fark edememişler^ Çok yerinde tespitler olmuş, ellerinize saglık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @leydiblog bana yetersiz kaldı kesinlikle :-(( teşekkür ederim..

      Sil
  10. Ürünü ilk Başak'ın snapchat ınde görmüştüm, o da ilk silimle değil hafif ovalayarak çıkarınca almaktan vazgeçtm. Belki anneler günü indiriminde ten makyajı ve meraktan alıpta yazayım diye, alabilirim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeataş evet ten makyajı için çok uygun ve başarılı bence gerçekten sürekli alırım hatta :-)) ama indirimde tabi..:-D

      Sil
  11. işte ben bunu bekliyordum. Almadım inat ettim. Mutlaka dedim güvendiğim bir yazar, muhteşem harika makyajımı çıkartıyor demek yerine ciddi inceliyecek. Beklediğim oldu. Benim en büyük sıkıntım göz makyajı temizlemesi. Bu yüzden yoğun göz makyajı yapmayı bile bıraktım. Çünkü birçok markanın denedim ama sağlıklı sonuç alamadım. Ten makyajı çıkartmada klasik pembe ambalajlı suyunu da çok beğendim. ama göz makyajı konusunda demekki ikiside sınıfta kaldı gözümde.
    teşekkürler güzel bilgilendirme yazınız için.
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevda rica ederim yoğun göz makyajı için ben yine çift fazlı olanlardan yves rocher bulursam bebak ya da farmasi den şaşmayacağım cilt için pembe kapaklı yerine bunu tercih ederim sanırım :-))

      Sil
  12. Garnier'in bu argan yağlısını bende yeni duydum açıkçası 'kusursuz temzileme suyunu' çok sevemeyince bunu da es geçmiştim. Ta ki geçenler de arkadaşımın çok kötü değilmiş ürün diyince ben bir merak etmiştim doğrusu :)) Ama doğrusu almam gibime geliyor .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gözdeninbloggünlüğü günlük hafif bir makyaj için bu pratik olarak kullanılabilir açıkçası normal bir misel suya göre daha iyi bana göre ama göz makyajı için daha yoğun bir ürün tercih ediyorum ben ..

      Sil
  13. İndirimdeyken bir deneyeyim ben de merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkenataş evet hazır anneler günü de geliyor alınabilir :-))

      Sil
  14. Gairnier'in genellikle pembe kapaklı olan temizleyicisi övülüyor. Bu ürünü yeni görünüyorum. Garnier kullanmadım hiç fikrim yok ancak çoğu makyaj temizleme ürününde köpürme oluyor ister istemez. Tabi durum bu üründe ne derece farklı en iyi sen bilirsin. :)) Göz makyajında uğraştırması kötü. Güle güle kullan! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @valarmorghulis ben garnierin pembe kapaklısı gibi olan misel suları kabasını aldıktan sonra tonik gibi uyguluyorum tek başına pek yetmiyor bana zaten onlar o yüzden cilt makyajında bunu daha iyi buldum .. teşekkür ederim..

      Sil
  15. Bu yazıyı senden bekliyordum işte, güzel oldu ellerine sağlık canım :) Ya cidden keşke küçük boyu olsada denesek ben çok çekiniyorum bu çift fazlı ürünleri kullanmakta :/ Bende sanırım bu merakıma yenilip alıcam sonu sonu, böyle sırf merak için denemek adına ürün almak isteyenler için minik boyları yapılsaya her ürünün ne güzel olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @benimtutkum pembe kapaklının minik boyunu çıkartmıştı garnier sanırım bunun da çıkar yakında iyi olur :-))teşekkür ederim :-))

      Sil
  16. Ben de göz makyajında başarılı bulmadım ama hindistan cevizi yağı ile temizleyip göz makyajımı üstünden fazlalığı bu ürün ile alıyorum. Ardından yıkıyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik hindistan cevizi yağını bulsam kesinlikle deneyeceğim ama elimde başka yağlar var onlarla bir deneme yapacağım bakalım nasıl olacak :-))

      Sil
  17. Hemen uğramak lazım ve güzel bir ürün, el altında bulunsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kendimutfağındaşef evet pratik bir ürün evde bulunduracağım ben de..

      Sil
  18. ben de gözmakyajı temizliğinde pek memnun kalmadım amagenel anlamda fena değil :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @eminekanak evet ten makyajı ve göz makyajının kabasını almakta memnun kaldım ..

      Sil
  19. Merak ediyordum ama madem genel amaçlı kullanıldığında verim biraz düşük, eski sistemde temizliğe devam :) Bilgilendirme için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi göz konusunda evet başka bir ürünle destek ister bence kesinlikle :-)

      Sil
  20. Bu markanın güneş kremini aldım bu yıl...bakalım nasıl olacak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu hatırladığım kadarı ile fena değildi ama biraz parlama yapabilir dikkat ..

      Sil
  21. Garnier bende bazen kızarma yapıyor ama bu ürünü argan yağlı olduğu için denemeyi düşünüyorum cnm gerçi göz makyajinda çok iyi değilmiş ama yinede aklımda kalmasin;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi göz makyajından çok beklentim yoktu zaten ten makyajı için iyi evde bulunduracağım sürekli bundan..

      Sil
  22. Ben bu ürünü gördüğümde ne kadar gereksiz demiştim. Çünkü çift bazlı ürünlerle gözlerimi temizlerken, yağlı yüzüme asla sürmüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @siriyaşam sen o yağlı histen hoşlanmayan gruptasın ben aksine seviyorum bile o hissi peşinden yüzümü yıkıyorum ama yılamasam bile rahatsız etmiyor beni hele bunun yağ miktarı iyice az ya hissetmiyorum bile..

      Sil
  23. i know this product , it is very nicehttp://www.melodyjacob.com/

    YanıtlaSil
  24. urunu kullanmadım açıklayıcı bilgi için teşekkürler

    YanıtlaSil
  25. Son zamanlarda göz makyajı için farklı, denemediğim bir ürün arıyordum. Bunu görünce alsam mı acaba komple kullanırım dedim. Ama şimdi göz makyajını çıkarma olayını okuyunca ne yapsam bilemedim. Yine bunu alıp, göz makyajı için farklı ürün arayışına devam ederim sanıyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı benim şimdiye kadar en beğendiğim göz makyajı temizleyicisi sırası ile Farmasi Bebak ve Yves Rocher oldu onlara bir bak derim denemediysen :-))

      Sil
  26. göz makyajını temizlemek için hindistan cevizi yağı birebir, hatta sonrasında yıkamaya bile gerek yok, gözaltı kremi niyetine kullanıyorum çok memnunum. Ama bak şimdi bu Garnier'de aklımı çeldi:) Anneler günü indiriminde alınsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @belgingüven bu hindistan cevizi yağını benim de almam farz oldu artık :-)))

      Sil
  27. Garnier pembe olandan çok memnunum belki bu ürünede şans verebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ßedefcoşkun ben onu tonik olarak kullanıyorum ya da makyajın kabasını almak için..

      Sil
  28. Kısaca özetlediğimizde misel sudan çok ,çift fazla temizleyiciden az çıkarıyor göz makyajını. Yine tam olmayan bir ürün :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nisaistanbullu evet aynen öyle aslında iyi tarif olmuş :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...