18 Temmuz 2014

Nuxe Simli Kuru Yağ..

Günaydın. Nuxe'un bu simli kuru yağına kesinlikle bayılıyorum. Aslında bütün kuru yağları severim ama bunun simlerinden ötürü yeri ayrıdır. Bir süredir elimde hem Nuxe, hem de başka markalardan simsiz kuru yağlar olunca bunu almayı ertelemiştim. #mybkevent'de deluxe boyu hediye edilince yaz için hemen bunu kullanıma açtım.
Deluxe boy falan ama daha önceki kullanımlarımdan da biliyorum ki uzun süre gidiyor. Çok bereketli bir ürün çünkü az az kullanmak yetiyor. Çok güzel bir kokusu var ve özellikle de yanık cilde harika bir parlaklık veriyor. Sadece vücuda değil, saçlara ve yüze de uygulanabiliyor. Hemen emildiği için yüzde öyle çok parıl parıl bir görünüm oluşturmuyor. Ben sadece vücuduma uygulamayı tercih ediyorum gerçi.

İçinde sanıyorum kötü maddelerden yoktu.

Ahh bu renge bayılıyorum. Özellikle kol, bacak gibi bölgelerde harika duruyor, bronzluğunuzu arttırıyor ve cilde harika bir şekilde nem de veriyor.

Resmi gölgede çekmeme rağmen parlaklığı belli oluyor.

Bütün yaz boyunca elimdeki diğer kuru yağları bitirebilirsem, bir sonraki sene yaz aylarında bu ürünün büyük boyunu alacağım kesinlikle, nefis bir şey. Bu arada bu yağın muadili sayılabilecek bir ürün de buldum, Sephora'da çok benzeri bir kuru yağ var, onu da alıp deneyeceğim. 
Sevgiler..

23 yorum:

  1. Çok güzel bir ürünmüş, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ericanınblogu..evet güzeldir teşekkürler.. :-))

      Sil
  2. bir soru; bu ürün, bronz olmayan bir tende bronzluk etkisi yaratıyor mu? daha açık sormak gerekirse, hiç güneş görmemiş bacakları (etek giyme durumunda) güneş görmüş kollarla eşit tona getirir mi? yani otobronzer niyetine kullanılır mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @burcuvural.. hayır otobronzan değil, yanıklığı arttırır parlatır ama beyaz tende yağ emildikten sonra parlak, sağlıklı bir görüntü verir sadece..

      Sil
    2. Sevgili Burcu Sally Hansen bacak spreyi ile ilgili bir video çekmişti Görkem Karman. Sadece bacağına değil kollarına da kullanıyormus belki bu işine yarar. Bir de kalıcı bronzluk sağlamıyormus. yıkayınca geçenlerden. Botanics'in de bronzlaştırıcısı var Vanilya Club'ta. Fiyatı su an sitesinde baya uygun. Bana da gelmişti vanilya kutuyla. Onun da ufak ısıltıları var. Ona da bir bak derim.

      Sil
    3. evet hatta Bebak Rimmel gibi markalarda da otobronzerlar mevcut..

      Sil
  3. Bende kullanmak için tatile çıkmayı bekliyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @senadursun.. evet ya biraz bronzlaşınca o simler süper görünüyor :-)) şimdiden iyi tatiller..

      Sil
  4. Bu ürünü bir eczanede denemiştim. Ben de kokusuna ve ışıltısına bayılmıştım. Hatta dönüp dönüp bakıyordum elime. Güle güle kullan canım. Çok güzel bir ürün. Uygun fiyata yakalarsam alacağım ben de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @birgünbelen.. evet kokusu da şahane.. dermokozmetik siteleride sık sık indirimler oluyor.. bir de sephoranın yağına bakacağım bu bitince o güzelse onunla da devam edebiliriz..

      Sil
    2. Ben zaten Nuxe'un denediğim tüm ürünlerinin kokusuna bayılıyorum. Sephora'yı da merak ettim şimdi. Ben de bir bakayım :D

      Sil
    3. evet nuxe'un bütün ürünleri şahane kokuyor.. bakalım beğenecekmisin sephora yağı :-))

      Sil
  5. Bende nuxe simsiz olanın deluxe boyu vardı. Tatilde bayıla bayıla kullandım ve bitti.. Büyük boyunu simli olandan alacağım kesinlikle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @demettokgöz.. ay evet evet simli yanık tende şahane duruyor..:-))

      Sil
  6. Canim sephora almayi dusunursen vodafone freezonelulara pazartesi gunleri tum sephora markali urunlerde 1 alana 1 bedava var :) bende de bu yag var saclarim icin kullaniyorum ve deluxe boy olmasina ragmen bitmiyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik.. ahh iyi olurmuş ama ben vodafonelu değilim. çok pahalı değil zaten nir de güneş ürünlerinde 2. ye indirim falan gibi bir şey vardı..

      Sil
  7. Bende simsizi var daha denemeye fırsat bulamadım. Hakkında hep olumlu şeyler duyduğum için beğeneceğime hiç şüphem yok :) Sephoradakini merak ettim doğrusu ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ceydabyjade.. simsiz olanı da harika kokuyor ve nefis parlıyor..

      Sil
  8. @edamamo.. simsizi kışlık simlisi yazlık :-))

    YanıtlaSil
  9. Bugün bende büyük boyunu edinmiş bulunuyorum.Henüz sadece küçük bir alanda denedim ve saatlerde mis gibi kokuyor.Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin.. Teşekkürler .. Ben de hergün kollarıma sürüyorum hakikaten koku süper güle güle kullan tatlım :))

      Sil
  10. Benim de severek kullandığım bir ürün, bayılıyorum ışıltısına ve verdiği o sağlıklı hoş görüntüye :) Güle güle kullanalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nisa.. çok teşekkürler ben de çok seviyorum :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...