8 Haziran 2014

Günün Ojesi Golden Rose Paris Magic Color 314..

Günaydın, uzun zamandır Golden Rose'un Paris Magic Color serisinde çok güzel renkler olduğunu ve bu renklerin de evde sürülmek için beklediklerini unutmuştum. Çünkü hep elimdeki yeni serilere ağırlık verdim ama özellikle bu ve bundan sonra göstereceğim bir renk var ki sanırım bütün serinin en güzel renkleri de olabilirler.
Golden Rose PMC 314 koyu mavi-mor arası ve içinde yine mavi, mor ve pembe simler olan bir renk. 

İçindeki bu kadar sime ve parlaklığa rağmen kuruduktan sonra güneşin altında değilse mat duran bir oje. İçindeki simler tırnakta pürüzlü bir yap da bırakmıyor. 

Güneşin altında simlerin açıktan koyuya rengarenk görünmesine bayılıyorum. 

Biraz daha gölgeli bir ortamda tamamen mavi-lacivert bir renk alıyor. 

Sürümü de kolay bir oje, 2 katta rengini veriyor. İlk katta yol yol olup, tırnakta boşluk bırakacakmış gibi de dursa, ikinci katta güzel oluyor. Ben iki gün tuttum tırnağımda, ikinci günün sonunda ucundan minik soyulmalar olmaya başlamıştı.

Çıkartırken de zorlanmadım, Benri'nin koyu renk ojeler için ola asetonu ile çabucak ve tırnağa, ete bulaşmadan çıkıyor. Golden Rose PMC serisini buradan inceleyebilirsiniz. Fiyatı da Paris serisinin diğer ojelerinden pahalı, 4.50 TL. 
Sevgiler..

2 yorum:

  1. valla canım tırnaklar ve oje yine bir harika benim tırnaklar yine kırıldı ve soyuluyor napıcam hiç bilmiyorum bir çözüm bulamadım hala senin tırnakları alıp takasım geliyor:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yaseminkılınç.. acaba vitamin falan mı eksik? D ve E vitaminlerine bir baktır eksikilk var mı diye soyulma ondan olabilir..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...