28 Şubat 2014

Revlon Just Bitten Adore Lip Pencil..

Revlon markasının TR'de olmaması nedeni ile bütün ürünlerinin ama özellikle bu Just Bitten LipBalm'larının benim için ayrı bir çekiciliği oldu. Ama bir türlü bulup alıp deneyememiştim. En sonunda benim çok sevgili arkadaşlarımdan biri son yurt dışı seyahati sırasında kendisine alırken bana da bir tane aldı, daha doğrusu getirdiği iki renkten ben istediğim rengi seçtim. 
revlon just bitten 


Diğer renk daha soğuk tonlu bir pembe gibi göründüğünden kabı sıcak tonlu bir kızıl-kahve-bordo gibi görünen  bu rengi kendime aldım.

revlon just bitten adore
İsmi de rengi gibi Adore, çok hoş..

revlon just bitten adore
ve sürpriz geldi, daha önce Revlon lipbalmların özellikle koyu renklerde ambalaj renkleri ile uyuşmadığını okumuştum. 

revlon just bitten adore
Rengi kabında göründüğü gibi sıcak tonlu kahve-kırmızı-bordo evet ama içinde minik ışıltılar var, sheer olmasa ya da adına balm denmese frost bitişli diyeceğim neredeyse.

revlon just bitte adore
ve beni yine yanıltan swatch.. İçindeki minik ışıltılar belli belirsiz, pigmentasyonu oldukça iyi. Rengin sıcak bakır-kahve-kırmızı arası rengine bayıldım. Neredeyse her gün bunu sürer oldum şu sıralar.

Renk tonunun sıcaklığı, ve pigmentasyonu bir numara, bir dudak kaleminden beklediğimden de daha kalıcı çıktı. 

İlk sürüldüğünde tadı ve kokusu bariz şekilde baskın olan nane aroması da daha sonra azalıyor ve geçiyor. Nane aromalı ürünlerin lip enhancer yani dudak dolgunlaştırıcı özelliği olduğu düşünülüyor ama ben bunda öyle bir şey göremedim. Dudakta çok pürüzsüz duran, kolayca sürülen ve kalıcılığını da beğendiğim Revlon Just Bitten Lip Balmların diğer renklerini de elime fırsat geçtikçe ve gördüğüm yerde hiç düşünmeden alırım diyorum.
Sevgiler..

9 yorum:

  1. Revlon markasını neden getirmediklerini hiç anlayamıyorum. Rengi güzelmiş, size de çok yakışmış, güle güle kullanın :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Nane aromalı ürünlere bayılıyorum,o ferahlığı pek seviyorum ^^ Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. @seda.. evet ben de anlayamıyorum bunu bir türlü o kadar da yazdık bunu halbuki.. teşekkürler :-))

    YanıtlaSil
  4. Bu rujun bir benzer rengide bende var.Renk olarak tam istediğim renk olmasada yapısını kalıcılığını çok seviyorum.Hatta nane kokusu bile hoş bence.Diğer renklerinden almaya talibim ama ne yaparsın yok işte :))

    YanıtlaSil
  5. @j.d... ben pek sevmem ama bu ferah bir his veriyor gerçekten de teşekkürler..:-))

    YanıtlaSil
  6. @makyajkelebeği.. ahh bir yurt dışına fırsat bulup da kendim gidebilsem bütün hepsini alıp geleceğim de işte :-))

    YanıtlaSil
  7. rengine bayıldım bende bu yaz yurtdışıne çıkacağım alacaklar listemde buda var :)

    YanıtlaSil
  8. @gülşahkaya.. ahh süper bol bol alışveriş fırsatı.. en yazık ki benim yakın gelecekte öyle bir fırsatım olmayacak sanırım..

    YanıtlaSil
  9. Rengi harika! Jordana kalem rujlar Revlon dan daha pigmentli duyduğum için onlara göz koydum inşallah en kısa zamanda alabilirim =)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...