24 Şubat 2014

Caudalie El Kremi ve Dudak Balmı...

Makyaj Güncesinin blogger buluşmasında Face Dermo tarafından hediye edilen ve ilk defa denediğim/deneyeceğim bir marka Caudalie, ama bloglarda ününü sık sık duyuyorum ve okuyorum. Hele Beauty Elixir isimli ürünü mutlaka denemek istediklerim arasına girdi bile.
Yine ününü çok duyduğum bir ürünü lip conditioner, hemen merakımdan denediğim bir ürün oldu. 

Nemlendirmesi iyi ama dudaklarımda kalınca ve yağlı bir tabaka varmış gibi geldiği için sürekli yalayıp temizlemek isteği duyuyorum. Bu da ürünün çok fazla dayanmamasına sebep oluyor. Tabi herkes benim gibi pipirik ötesi ve gıcık olmayabilir bu konuda. Sitesindeki fiyatı 21 Tl. ama şu anda indirimde.

Dudakta yağlı bir tabaka bırakmaz denmesine rağmen benim rahatsız olduğum bir konu oldu bu, hakikaten ben de bu konuda çok hassas olabilirim. Ayrıca anti-oxidan özelliği de varmış.

Çok hafifçe uyguladığım zaman memnun kaldığım bir ürün ama  mesela mat rujların altına uygulayabileceğim bir ürün olmadı, ayrıca hafif kullanıldığında da dudak görünümünü  düzgünleştiriyor. 

Bu üzüm extreli el kremine ise ilk sürüşten itibaren bayıldım. Elimi yumuşacık yaptı, güzel kokulu ve kolay emiliyor daha ne olsun.

İçinde paraben yok ve hayvanlar üzerinde de test edilmemiş bir ürün. 

Yoğunluğu ve dokusu tam benim sevdiğim gibi hafif jel kıvamına benziyor ve kolay emiliyor.

Kullandığım ilk Caudalie ürünleri olması bakımından lip balmda biraz hayal kırıklığı yaşasam da verdiği nem beni tatmin ettiği için çok da memnun kalmadım diyemiyorum. El kremi ise çantamda sürekli taşıyabileceğim bir ürün olabilir. Asıl denemek istediğim Beauty Elixir'i ise en kısa zamanda stoklarıma ekleyeceğim.
Sevgiler..

2 yorum:

  1. Divine Oil kuru yağı denemelisin, kokusu beni benden alıyor:)

    YanıtlaSil
  2. @belgingüven.. elimdeki nuxe ve nars biter bitmez bakacağım teşekkürler .-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...