11 Ocak 2021

Avon Blush n Glow Yüz Paleti incelemesi..

Bu hafta #birürünüçyorum yazılarında Avon'un yeni Blush + Glow yüz paleti olacak. Palet iki tonda düşünülmüş, bendeki Light to medium rengi, hemen bakalım nasılmış. 


Öncelikle böyle bir kaç ürünü içeren paletler  çok kullanışlı oluyor. Özellikle bir blogger değilseniz ve makyaj ürünlerini de sınırlı alıyorsanız, makyaja ayırdığınız bütçe de sınırlıysa bence böyle ürünler alıp kullanmalısınız zaten. Hem makyaj çantanızda hem de bütçenizde az yer kaplayacaktır. 



Palet aslında 2 allık iki bronzer ve 2'de aydınlatıcı olarak düşünülmüş.  Üst sırada 2 pembe tonlu allık ve bir de açık renkli aydınlatıcı var. Daha beyaza kaçan şampanya tonlu bir renk ve açık tenlilere çok uygun. Pembe tonlu allıklar pek benim renklerim olmasa da seveni çok biliyorum. Benim allık rengi olarak tercihim daha çok şeftali ve karamel tonları oluyor. 
O nedenle alt sıradaki ilk renk aslında açık tenliler için bir bronzer olsa da benim için şahane bir allık oldu.  Alttaki daha altın tonlu aydınlatıcı ise tam buğday tenlilere göre. 





Bahsettiğim 3 renk de mat, içlerinde hiç ışıltı bulunmuyor. Ama en sondaki bronzer rengi kendinden ışıltılı bir ton. Bronzer olarak ışıltılı ton sevmeyenlere göre değil. Ama yazın yanık tene şahane bir allık olacaktır. 


Benim açımdan oldukça kullanışlı bir palet oldu. Hatta diyebilirim ki benim tonlarım olmamakla birlikte üstteki iki rengi Nars markasının allık renklerine benzettim biraz ben.  Açık pembe olan Thrill rengi, koyu pembe desire rengine oldukça benziyorlar. Hatta açık bronzer tonu da illict rengine dupe olabilir bence. 


Üst sıra swatch..


Alt sıra swatch. renklerin pigmenti ortadan yukarı doğru bence.  Alt sıradaki renkler kesinlikle favorim. Bu arada palet biraz tozutma yapıyor ama beklediğimden daha fazla değil, bu kadarını normal kabul ediyorum. 

Ben makyaj ürünü olarak Avon rujları zaten çok başarılı bulurum, bu yüz paleti de olmuş bence, ortanın üzerinde bir ürün. Ayrıca kapağıında kocaman bir de aynası olması kesinlikle artı puan. Nilgün'ün Avon Blush + Glow yüz paleti hakkındaki yorumları için buraya, Gül'ün yorumları içi ise buraya bakabilirsiniz. Benim bütün #birürünüçyorum yazılarım için tıktık..
Sevgiler..



 

20 yorum:

  1. Çok yönlü bir palet olmuş. Ben pembe tonlu allıkları severim ama dediğin gibi allığın biri şeftali tonlu olabilirmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan zaten biri şeftali tonlu olsa hiç elimden düşmezdi bu palet :-))

      Sil
  2. Aslında kullanışlı ve kurtarıcı bir palet tatillerde falan da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pembedünyam evet hem de yanımda taşımak için oldukça sağlam bence..

      Sil
  3. çok fonksiyonlu bir paletmiş güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler, öğütlüyosun yani, blush muhteşem bir renk yaaa :)

    YanıtlaSil
  5. Allık da benim de tercihim şeftalidir, pembelerden hiç hoşlanmam. Ama bunu karıştırarak güzel tonlar elde edebildim. Umarım Avon güzel palet serisini genişletir bu sene :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nily evet şeftali tonlarında bir palet süper olurdu :-))

      Sil
  6. Palet yoğunluğu ve özellikle highlighterının güzelliği ile benden beğeni topladı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makeupbyfun evet aydınlatıcılar şahane özellikle alt sıra hepsi de favorim oldu :-))

      Sil
  7. Allık ve bronzlaştırıcıyı hafif karıştırarak kullanıyorum bende şimdilik (:

    YanıtlaSil
  8. renklere bayıldım super gorunuyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yaseminkokulubirhayat evet güzel bir palet olmuş..

      Sil
  9. Pembeler gözüme hoş görünmüştü, bayağı yoğunlarmış uygulamada..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden evet hem de çok yoğunlar :-))

      Sil
  10. Ortasındaki golden renkleri çok sevdim ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet aydınlatıcı renkleri çok başarılı..

      Sil