14 Ekim 2020

Avon Yeni ürünleri inceliyoruz..

Bugün #birürünüçyorum yazılarında Avon'un 2 yeni ürününü inceleyeceğiz. 2 in 1 cushion cloud yani 2'si 1 arada yanak ve dudak için krem renklendirici ve Metallic Reign metalik kremsi göz farı. Hemen bakalım bu ürünler nasılmış.



Öncelikle böyle hem dudakta hem yanakta kullanılır diye yazınca Benefit tintler gibi düşünmüştüm ama değilmiş neyse ki. O tarz sıvı renklendirici sevsem de çok pratik değil kullanamıyorum ayrıca o ürünlerin hepsi dudaklarımda müthiş bir kuruma yapıyor. 


Metalik farları ise gerçekten kullanması zordur, daha önceden denediğim çoğu ürün gözümde birikme ve  aşırı derecede kuruma yapmıştı. O nedenle iki ürüne de temkinli yaklaştığımı söylemeliyim.  


Önce fardan başlayalım açıkçası bu renk ruj olsaymış çok daha iyi olurmuş. Farın 4 rengi var ve bendeki royal rose. Hemen rengin rose gold olduğunu anlıyoruz ve 1-0 önde başlıyoruz. 


Rengi şahane tabi ki rose gold. Pigmenti gayet iyi bence ve anında kuruyup sabitleniyor. Göz kapağına hafifçe sürmem yeterli oluyor. Bütün gün kıpırdamadan duruyor ve en önemlisi göz kapağımda toplanmıyor.  Tek sıkıntısı benim için yeteri kadar parlak durmuyor. Bütün göz kapağına da uygulanabilir veya yarı yarıya da sürülebilir. Ben yarım sürdüğümde üzerinden tekrar metalik bir toz far ile geçiyorum, daha pasparlak duruyor.  Tek başına etkisi daha görülebilir oluyor.



2si 1 arada krem renklendiriciye gelince, bendeki renk sugar & spice, harika soğuk tonlu bir pembe. 
Ben açıkçası yanakta duruşunu dudağa göre çok daha beğendim. Ama dudakta da çok kibar duruyor. Çok kalıcı diyemem nem de vermiyor ama kurutma da yapmıyor.  


Ucundaki sünger aplikatörü pratik ama ürünü çıkartmak için sıkınca biraz fazla çıkabiliyor dikkat o yüzden. 


Rengi çok şeker ve oldukça da pigmentli. Yanaklara doğal bir pembelik vermek için bence çok uygun bir renk olmuş. Kalıcılığı fena değil bende akşama doğru artık silinmiş oluyor ama bunda hem yağlı cildin hem de maskelerin büyük bir etkisi var. 

Ben ürünlerin ikisini de fena bulmadım. Özellikle2 in 1 cushion cloud'u yanakta kullanmak için farklı renklerine de bakabilirim. Piyasadaki benzerlerine göre bence daha uygun fiyatlı ve renkleri de gayet güzel. Nilgün'ün bu iki ürün hakkındaki yazısı için buraya, Gül'ün yazısı için de buraya tıklayabilirsiniz. Benim bütün #birürünüçyorum yazılarımı da yazıya tıklayarak okuyabilirsiniz. 





 

10 yorum:

  1. Aşağı yukarı fikirlerimiz aynı. Farı çok sevdim ben ama diğeri ancak allık olarak yazın güzel olabilir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nily evet bu ara allık olarak kullanıyorum ben zaten onu..:-)

      Sil
  2. Farı ben de daha çok beğendim. Cushion olsa da olurmuş, olmasa da :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan cushion da bence pastel maybelline gibi markalara bir alternatif olmuş...:-)

      Sil
  3. Very interesting products! 

    YanıtlaSil
  4. Far gerçekten çok güzel :)

    YanıtlaSil
  5. oooo faydalıydıııı tenk yuuu :)

    YanıtlaSil