6 Nisan 2020

Mart Ayı Bitenler..

Bu ay sizi çok uzun ve bol ürünlü bir bitenler yazısı bekliyor.  Bütün bu ürünleri bitirdim mi hayır bir çoğu çöpe gitti. Çünkü malum virüs nedeni ile evdeyiz ve ben büyük bir dolap temizliği yapıyorum. Her gün bir dolap bir çekmece vs. temizliyorum. Hem varlığını bile unuttuğum bir çok ürün buldum hem de büyük bir temizlik oldu. Daha da devam edeceği için devamı gelir bunun bir sonraki aya diyorum. Hemen bakalım neler bitmiş neler çöpe gitmiş.



Bunların hepsi neyse ki bitti. Bioblas şampuan oğlumun favorisi olduğu için onu stoklu alıyorum artık. Diğerlerini sevmedim ve bir daha almam.


Sıvı el sabunu bu ara peynir-ekmek gibi, zaten çabuk biterdi bu ay iyice coştu tabi. Normal zamanlar için fena değiller. Ama bu ara lavabonun kenarında bir de katı sabun bulundursanız çok iyi olur. Çünkü daha etkiliymiş. Ben öyle yaptım. 


Himalaya bebe yağı duşta kullanıyorum bunu ve memnun kaldım. Bir tane daha vardı sanırım. Bitince yine Johnsons'a döneceğim ama. LPM güzel bir duş jeli seviyorum ve yeni kokularını da ço sevdim. Isana young oğluma almıştım, hiç beğenmedi ve çöpe gidiyor. Aynı şekilde Veet tüy dökücü krem de öyle, aslında bu krem fena değildir ama benim ihtiyacım olmadığı için unutmuşum bir kenarda. İhtiyacı olan bakabilir yani. 


Dirty Works detox maske, çok fenaydı hiç bir işe yaramadı. Bu marka hala duruyor mu hiç bilmiyorum. Sanırım Gratis'de satılıyordu. Avon anew C vitaminli jel serum çok severek kullandım. Artık temsilci de olduğuma göre gelecek kışa alırım bir tane daha.  bebak havuç sütünü vücut kremi olarak kullandım ve bitirdim neyse ki. Procsin ballı peeling fena değil, duşta kullanıp bitirdim. Ama yeniden almam bunu. 


İki adet Rimmel self tan krem, bunlar büyük olasılıkla bir ara yollanan Watsons PR kutularından çıkmıştı ve hiç kullanmadım. zaten sevmem de öylece kalmış şimdi çöpe gitti. Alessandro hala var mı TR'de bilmiyorum onun ve Flormar'ın yarısına kadar kullandığım bir ayak kremi çöpe gitti. Ayak için çok kuruysa tabi ayrı bir krem kullanabilirsiniz. Bana gerek yok şu an. 


Innova'nın yüz köpüğü, bunu severek kullandım. T shop'da satılıyor, yeniden alınabilir. Smile Lab diş macunu, bunu da sevdim. Özellikle baskın nane tadı ve kokusu olmaması harika. H&M ve Dermokil maskeler ve Ixora krem çöpe gitti. 


Burada bir tek Krauterhof bacak ve ayak kremini bitirdim. Banyo sonrası sürdüm ve nemlendirmesi harika geldi bana. Ha bir de dolaptan çıkan Afrikology ürünlerinin vücut peelingini kullandım hemen. Balm bozulmuş çöpe gitti. Cosmed tüy dökücü krem, hiç işe yaramadığı için o da çöpe gitti. 


Benri ve Fresh&Soft'un asetonsuz oje çıkarıcıları, işkence çekmek istiyorsanız alabilirsiniz. Ancak çok açık renk ve tek kat olmak kaydı ile ojeyi çıkartabilirler. Yoksa uğraşır durursunuz. Fresh&Soft makyaj temizleme çubukları, bunlar hep elimin altındalar ve çok işe yarıyorlar. Forever'dan bir besin desteği bitirdim yeni, başka markalar ile devam ediyorum şu an. 


Burada soldaki Oriflame tekli far dibine kadar bitti. Diğerleri çöpe gitti maalesef. Eski ve kullanmadığım rujlar ve glosslar. 


Oje azaltma çalışmaların devam ediyor. Glitter ojelerin çoğu bozulmuş zaten, bozulmayanları da ben attım. Oje matlaştırıcı, kurutucu falan çok eskiden kalma, onlar da çöpe gitti.


Maskeler ve makyaj temizleme mendilleri, pamuklar bol bol bitiyor. Temizleme mendillerini fırça temizleme için kullanıyorum. Piyasadaki en ucuz marka olabilir Benri ve Bee Beauty, o yüzden alıyorum. Çok ıslak yapıda değiller o nedenle bir misel su ile ıslatıp takviye yapıyorum fırça temizlerken. Yine bu nedenden makyajı da iyi çıkartacağını hiç düşünmüyorum. 
Yalnız şu köşedeki Bee Beauty maske fena değilmiş, turuncu olan, onu sonra yine alabilirim. 

Evet buraya kadar geldiyseniz ve merak ettiğiniz ürün varsa yorumda bekliyorum. Gelecek ay yine uzun bir yazı bizi bekler. 
Sevgiler..




25 yorum:

  1. Bitenler ile birlikte sağlam bir temizlik olmuş,benimde çok çok birikti....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fatmaüzmez daha da devam ediyor temizlik :-))

      Sil
  2. Dolu dolu bitenler ve çöpe gidenler olmuş.Avon C vitamininden nasıl etkiler aldın? Bende kullanıyorum onu.
    Gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçevik ilginç bir şekilde iyi nem verdi...

      Sil
  3. Tanıtım ve bilgilendirme için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Himalaya bebe yağını ben de bebise kullanıyorum çok güzel:)

    YanıtlaSil
  5. Ben dediğin gibi kalıp sabun da ekledim sabunlarıma sıvı olarak da zeytinyağlı aldım eyüp sabri tuncer in bimde vardı kocaman şişe hem de uygun fiyat aklında olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @locosmetico çıktığım zaman bakayım bime o zaman :-)

      Sil
  6. Gayet güzel tanıtım olmuş, içerisinde gayet kaliteli yararlı ürünler var elinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  7. En sevdiğim başlık senin bu başlığın sanırım buradaki ürün çeşitliliğini ve istikrarını çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makeupbyfun evde olunca bazı ürünleri daha az kullanmaya başladım ama bazı ürünler de jet hızı ile bitti :-))

      Sil
  8. Bu ay evde olunca ilk kez bitenler çantası yaptım ama fotoğraflamak zoruma gittiği için bir kenarda yazısının yazılmasını bekliyor :)) sen de bayağı temizlik yapmışsın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara evet fotolamak zor sonrası kolay :-))

      Sil
  9. he maşallah yaaa :) katı sabun peki himalaya pekiii :)

    YanıtlaSil
  10. Kalıp sabun olayını atlamışım ben ,hemen açayım bir tane . Bol bol bitenler ,evde kaldığın zamanı oldukça faydalı hale getirmişsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme evet katı sabun daha etkiliymiş ihmal etme..

      Sil
  11. baya sağlam bir temizlik olmuş bayıldım bu yazıya:)
    sevgiler
    makyajlikareler


    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajlıkareler teşekkür ederim canım :-))

      Sil
  12. Epey sağlam bir temizlik olmuş. Dolaplar az da olsa rahatlamıştır :))

    YanıtlaSil
  13. Bu ara benimde detaylı bir temizliğe girmem gerek :)

    YanıtlaSil
  14. Ben de epeyce şey attım iyi oldu ☺️

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...