8 Kasım 2017

Ekim Ayı Bitenler..

Ayın yazması zor ama okuması çok faydalı ve keyifli yazısına geldi sıra, tabi ki Ekim ayı bitenler yazısı. Bu ay tahminimden çok daha fazla ürün bitirmişim ama yine istediğim ürün grupları bir türlü azalmak bilmiyor. Hemen bakalım neler bitmiş neler çöpe gitmiş bu ay.



 Cilt ve makyaj temizleme grubundan en sevdiğim ilk 3'de yer alan Caudalie köpük temizleyici, yine sevdiğim bir ürün Nivea makyaj temizleme köpüğü, Loreal makyaj temizleme sütü ve Miniso kaktüs özlü nemlendirici sprey bitti. Köpük ve krem temizleyicinin blogda yazıları var. Katüs özlü Miniso spreyi ise sevmedim. Daha önce aldığım sanırım papatya özlüydü ve onu daha çok beğenmiştim. Bunu yeniden  alınacaklar listesinden sildim neyse ki.


Yine yazısını yazdığım ve yaz ayları boyunca severek kullandığım Rival de Young sprey makyaj bazı, umarım seneye yaza kadar satıştan kalkmaz kendisinden çok memnunum. Fa duş jeli, nihayet bitti. Bitmesini istediğim ama çeşit çeşit kullandığımdan bir türlü bitemeyen ürün grubu  duş jeli oluyor bu arada.  White Glo diş macunu, fena değil yine alınabilir. Bir de minik Splat diş macunu, zaten seviyorum bütün ürünlerini.


Buradaki ürünlerden bir tek M. Asam göz kremini sevdim. İndirimde bulursam alırım. Diğerleri kayda değer değil bence. Hele Rival de Loop BB kreme bakmayın bile bence.


Burada çok sevdiğim Cyrene moisture boost yani nem bombası tonik var. Temiz içerikli ve baya kaliteli Cyrene'in tek sevmediğim yanı aşırı artan fiyatları. Burock cilt bakım ürünleri de pek çok kişiye olumsuz etki yapsa da ben severek kullanıyorum ve benim cildime iyi geliyorlar. Bu gece kremiydi. Ayrıca bir de köpüğü var elimde hala ki onu da severim. SVR markasına ait misel su, fena değil görürsem alabilirim. Limonian markasına ait bir maske, ne markayı ne de bu maskeyi çok sevdim diyemeyeceğim. 


İşte gönlümün ve tırnaklarımın efendileri, hepsi bitti neyse ki yedekleri var. Ayrıca Flormar o güzel tırnak bakım yağını kalıcı hale getirmiş. Benri favori asetonum, temizlemesi en zor glitter ojeleri bile hop diye temizliyor. Zoya tırnak bazından da memnunum, tırnaklarımı oldukça güçlendirdi. Bu bazı kullandığım süre içinde tırnağım hiç kırılmadı biliyor musunuz, ama baz bitti başka bir şey denemeye başladım hop iki tırnağım birden kenardan gidiverdi. 


Bu dudak bakım kremlerinden bir tek Balmi'yi ben kullandım ve bir daha yakınından bile geçmem. Nivea'lar ise oğluma ait. Roacutan tedavisi için kullanıyor. Bu iki çeşitten Hydro care olan çok daha iyi aklınızda olsun. 


Yine biten, kuruyan, bozulan bir sürü ürün var burada. Kimisini de ben sevmedim, o nedenle çöpe gitti. 


Yine çok uzun zamandır elimde olan ürünler, bir tek Catrice pudra yeniydi ama yere düşüp kapağı kırılınca kullanmak zor gelmeye başladı. Zaten dibini de görmüştüm. Güzel pudradır, yeniden alabilirim. TBS'un 4'lü küp farları, renkleri güzel ama çok eskidiler artık. P2 markasına ait bir far, nereden elime gelmiş bilmiyorum ama oldukça eskiydi attım. Dior markasına ait bir cushion allık, pek pigmenti yok bir de sürdükçe her yere uçuyor. Çok sevimli olmasına rağmen çok kullanışsız. Kullanacağım kadar kullandım zaten, çöpe gitsin artık. Bir de son olarak Oriflame'in bir makyaj paleti, bunu da baya kullanmışım, rujlar falan iyice eskimiş bunu da attım o yüzden.


Bir sürü kağıt maske, pamuk ve tester ürün. Bunlardan Dior Capture mask oldukça iyidir. Fiyatı uygun olsa alırım yani. 


Bunlar da en takdir ettiğim ve tam boy almak istediğim ürünler. Gerçi Cyrene 15% AHA yüz maskesi böyle minik poşetlerde geliyor. Bir kutunun içinde 15 tane var yanılmıyorsam. Benim aldığım sürpriz kutuların içinden 20 adet falan bundan çıkmıştı. Tek kullanımlık diyor ama içinden rahatça 3 kullanımlık çıkıyor.  Jel gibi bir ürün çok az alıp bütün yüze sürüyorsunuz ama dudak ve göz bölgesinden baya bir  uzak tutun. Hafif bir yanma ve batma yapıyor. İlk bir kaç sefer 5 dk. daha sonra 15 dk.'ya kadar tutulabileceği yazıyor.  Ben de 5-6 dakika tutarak kullanıyorum. Blogda detaylı bir yazı yazacağım bunun hakkında. Cyrene daily peeling powder ise Dermalogica ile birlikte kullandığım en iyi micro peelingdir. Bu poşetleri açıp büyük boyun içine boşalttım direk, oradan kullanıyorum. Palabs günlük krem ise çok karar veremediğim bir ürün oldu. Bir gerginlik verdi sanki ama emin de olamadım yani.

Bu ayın bitenleri de böyleydi, kasım aralık çok yoğun şekilde çalışıp yeni yıla biraz daha derli toplu girmek istiyorum ama bakalım yıl sonuna kadar  neler olacak.  Siz ne düşünüyorsunuz bu ay neler bitirdiniz?
Sevgiler..

30 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. @ümrantuncer evet ben de memnunum performanstan :-)

      Sil
  2. ürünler güzel ve bayağı olmuş gerçekten,yenilerine sağlık diyelim......

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fatmaüzmez teşekkürler :-)) evet yeni ürünlere başladım bile..

      Sil
  3. Nıveanın köpük yıkama jelini bende bitenler yazımda paylaşmıştım canım :) güzel bir bitenler yazısı olmuş teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kadınadairherşey rica ederim sevgiler :-))

      Sil
  4. Ne güzel bir temizlik olmuş:) Ben neleri mi bitirdim? Dove el kremim daha duruyor, seviyorum onu ama Neutregena ayak kremim azaldı yakında bitebilir.:)başka kozmetiğim yok:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bücürükveben :-))) güzelmiş neutrogena ayak kremi iyidir..

      Sil
  5. Çöpe gidenler nedir öyle ! :) Benri aseton benimde simli ojelerim için kurtarıcı kesinlikle! <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nisanuristanbullu evet bütün eskiyenleri atıyorum artık durdukça yer kaplıyor ve sıkıntı oluyor bana en iyisi çöpe gitsinler :-))

      Sil
  6. Cyrene gerçekten abarttı fiyatlarını maalesef

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @belgingüven ay sorma hem de nasıl yoksa bütün cilt bakımımı ondan almak istiyorum ben ..

      Sil
  7. aha'lı ürünlerin faydalarını görüp uzaktan iç geçirmekle yetiniyorum.Cildim o kadar hassas ki hemen tepki veriyor. Daha önceden içerisinde aha oranı daha az bir peeling kullanmış ve ertesi sabah soluğu doktorda almıştım. günlerce ağlamış 15 gün hem ilaç içmiş hem de krem tedavisi görmüştüm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik ah canım çok kötü tepki vermiş cildin geçmiş olsun demek ki çok hassas valla buna uzaktan bile bakma o zaman diyeceğim sana benim cildimi bile yaktığına göre seni bildiğin kabartır anında :-((

      Sil
  8. Fa dus ürünlerini ben de cok seviyorum. Cesit cesit aldim geçen hafta 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet ben de severim ama artık favorim Isana oldu o kadar tatlı kokuları var ki bayılıyorum :-))

      Sil
  9. Harika olmuş, çekmeceler dolaplar temizlensin :) Benim daha çok cilt bakım ürünlerim bitiyor kozmetik konusunda başarısızım. O yüzden mümkün olduğunca dağıtmaya başladım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır evet kozmetikleri ben de kim ister yapıp yapıp dağıtıyorum yoksa mümkün değil bitmez ki :-)))))))

      Sil
  10. ay dur miniso dükkanı nerdeydi yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone bir kaç yerde var maltepe park ve ataşehir water garden bir de Kanyon galiba ..

      Sil
  11. çokça şey bitmiş ne güzel =) miniso yu denemek istiyorum artık ben de..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @duygunevrim evet beni de denemek istediğim bir kaç ürünü daha var :-))

      Sil
  12. Yine bayağı ürün bitmiş. Yenilerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme :-)))) sevgiler Yasemincim...

      Sil
  13. Renkli kozmetikler bitmiyor değil mi ya... çok fena... alıp duruyoruz da bir yandan! Neyse napalım yani sefamız olsun :) Benri aseton benim de favorim! Yalnız şu Zoya baz dikkatimi çekti. Yeni baz aldım; almamış olsam kesin bakardım ona. Yenilerini güle güle kullan, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik teşekkürler Başakcım.. valla Zoya baza ara verdiğime şu an çok pişmanım çünkü bıraktıktan 4-5 gün sonra 3 tırnağım birden dibinden kırılıverdi bu hafta sonu mecbur hepsini keseceğim :-(( renkli kozmetik konusunda da kesinlikle haklısın sefamız olsun ohh iyi ki almışız... :-)))

      Sil
  14. siz maşallah kullanım harika bende bitirdim ve alısverişe henüz çıkamadım özellikle rujum bitti sizin tavsiye deceğiniz bir makrka var mı desem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kubilayyalçınkaya ürün bitirmek harika :-)) çok tavsiyem olur tabi mac olabilir likit ruj mat ruj olarak flormar olabilir.. wet wild rujlar da harikadır artık tamamen senin zevkine kalmış :-)))

      Sil
  15. İrem’cim yine bir sürü ürün bitmiş, tebrikler valla😍 Duş jeli konusunda aynıyız, ben de çeşit çeşit kullanıp sıkıldığımdan bitmek bilmiyorlar😃 Zoya baz aklımda olsun, tırnak bazı önemli bir şey kesinlikle. Çok sevgiler...💐

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog Teşekkürler canım valla duş jeli bitirmek bir challenge oldu artık benim için bu ay kesinlikle bitecek artık...:-)))

      Sil