3 Nisan 2017

Mart Ayı Alışverişler..

Mart ayını da bitirip, Nisan ayına geldik. Şunun şurasında yaza ne kaldı artık değil mi. Bu arada kutlu doğum günü ve yılbaşı aylarından çoktan çıkmış olmamıza rağmen benim alışverişlerim son sürat devam ediyor. Bu ay da aslında göz çok görünmüyor ama bazı ufak tefek, bazısı da yükte hafif pahada ağır olmak üzere baya bir alışveriş yapmışım yine. Bakalım neler almışım.

alışveriş
İlk olarak makyaj çantası, portföy veya clutch olarak kullanılabilecek 3 adet çanta aldım. En alttaki Gratis'in kadınlar günü için sanatçı Başak Erdemir ile birlikte çalışmasının ürünü, çok sevimli ve çok tatlı.  O çantayı epey aradım, gittiğim bir kaç Gratis'de kalmamıştı, en sonunda Maltepe Park AVM şubesinde buldım. Fiyatı 20 TL. idi. Ortadaki kot çanta yine Gratis'de satılıyor. Fiyatı 12 TL. Pembe pullu çanta ise H&M'den, fiyatı 20 TL. olması lazım.

aksesuar

Saçlarımı çok renkli boyatmamla birlikte pembe camlı gözlüklere bayılır oldum. Neyse ki bu sene çok trend o nedenle bu dört gözlüğü aldım. Yazın çeşit çeşit kullanacağım. 3 tanesi H&M'den biri de Boyner'den. Fiyatları 20-35 TL. arasında değişiyor.

makyaj ürünleri

2 Avon fırça ki ben ilk aldığımı çok beğenince aynısından bir tane daha sipariş ettim. Ama gelen fırça instagramda da sormuştum aynı değil bence. Ya üretim hatası ya da birbirine çok benzeyen iki fırça var anlamadım. Neyse ki ikisi de kullanışlı ve ucuz da çok sorun olmadı. H&M'den bir tane şeffaf sabitleyici pudra aldım. Genelde loose pudra tabir edilen sıkıştırılmamış toz pudraları sevmiyorum ama bu harika, yüzüme kadife gibi bir his veriyor o kadar diyeyim ben. en çok denemek istediğim Sheida kozmetik maskara ve Essence'in yeni maskaralarından aldım. Bir de Ctrice'den sanırım yeni gelen bir  corrector aldım. Şimdilik beğendim diyebilirim.

parfüm

Bu ay yaptığım alışverişin yıldızlarından biri daha doğrusu 2 tanesi burada.  Bir arkadaşım aracılığı ile çok uygun fiyata en çok istediğim iki parfümü almış bulunuyorum. Biri YSL Manifesto, diğeri de Estee Lauder Modern Muse. Harika kokular sanki Manifesto bir tık daha kalıcı oldu bende şimdilik. Fiyat veremiyorum çünkü gerçek fiyatları çok farklı benim aldığımdan.

makyaj ürünleri

Bu ay yaptığım alışverişin bir diğer yıldızı Jeffree Star Cosmetics Androgny palet oldu. Jeffree Star kim bilmeyenleri googlelamaya davet ediyorum. Palet şahane, yakından görmeden bu kadar güzel olduğunu düşünememiştim gerçekten bayıldım. Yine başka bir tatlılık ise  IHearthMakeup markasının Unicorn aydınlatıcısı, o kadar tatlı ki insan kullanmaya kıyamaz onu. Ben instagramda @makyajtelasi aracılığı ile edindim kendisini. Essence'in yeni allıklarından, daha deneyemedim, pigmentasyonu çok iyi olacak zannetmiyorum ama görüntüsü harika değil mi. Catrice'in canlılık veren pudrası, bunu daha önce görmemişim nasıl olduysa,  Harika duruyor bence. Fiyatı 17 TL. idi.

golden rose oje

Nihayet nihayet bir Türk firması doğru dürüst bir holo oje serisi çıkarttı. Gerçi ben bu arada Color Club'ın neredeyse bütün renklerini toplamıştım ama olsun. Golden Rose holo ojelerin 17.90 TL olan fiyatları çok pahalı bulunmuş. Arkadaşlar orijinal CC'lar 55 TL:'ye satılıyor. Holo oje merakınız hatta benim gibi aşkınız varsa çok uygun bir alternatif olmuş diyebilirim şimdilik.

cilt bakımı

Son olarak H&M'den bir yüz tazeleme spreyi ve Essence'in yeni makyaj sabitleme spreylerinden aldım. H&M yazın iyi olacak gibi, Essence hakkında ise tam bir fikir oluşmadı daha kafamda olunca yazacağım.

Mart ayı da böyle geçti işte. Ürünler hakkında detaulı yazacağım ama özellikle merak ettiklerinizi yazıp öne almamı isteyebilirsiniz. Siz bu ay neler aldınız ya da almayı planlıyorsunuz bakalım..
Sevgiler..

47 yorum:

  1. Hepsi birbirinden güzel güle güle kullan, gözlüklere bayıldım 😍 Parfümler de çok güzel 😍 Ben de Essence'in yeni rimellerini denemeyi düşünüyorum yakında.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bakımlıbayan çok teşekkürler ben de çok severek aldım hepsini :-))

      Sil
  2. Ay İrem nasıl akıl çelici bir alışveriş yazısı olmuş, of yani delirdim! Allahtan bir kısmı bende de var da tutuyorum kendimi şu an! Yalnız o Catrice pudra biraz aklımı çelebilir, bilemiyorum neler olacak. Güle güle kullan hepsini, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik tut tut valla sürekli yeni şeyler de çıkıyor daha sonra yine bakarız artık :-)) catrice pudrayı bugün ilk defa kullandım valla gayet de iyiymiş böyle aklını çelmek gibi olmasın da :-)))) teşekkürler canım sevgiler...

      Sil
  3. jeffree star alışverişin de starı. golden rose'un holografik ojeleri varmış demek hemen alınacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrudüvenci ah sorma o jeffre yaktı beni zaten aydınlatıcı ve rujları da çok beğenmiştim hepsini kafaya taktım şimdi yandım yani :-)) GR yeni çıkardı ojeleri gelir mağazalarına yavaş yavaş..

      Sil
  4. Sheida kozmetik maskaraya bayılacaksın canım ben de var çok memnunum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzelvekültürlü evet güzel bir maskaraymış beğendim..

      Sil
  5. clutchlara bayıldım hepsini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer teşekkürler Ümrancım :-))

      Sil
  6. Özlemişim yazılarınızı o gratisten aldığınız çantayı instagramda görüp bayılmıştım güle güle kullanın:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kelebeketkisi :-)) çok teşekkür ederim...

      Sil
  7. Hepsini güzel günlerde kullan :) kot olan çantaya bayıldım 💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @rengarenkyakamoz çok teşekkürler ben de çok severek aldım :-))

      Sil
  8. Çok gaza getirici bir alışveriş yazısı olmuş :) gözlüklere ve parfüm seçimine özellikle bayıldım ;) mutlu günlerde kullanmak nasip olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülşahönen :-)))) çok teşekkürler valla ben de alışveriş yazısı okudukça gaza geliyorum haklısın...

      Sil
  9. Gratisten aldığın çanta cidden çok hoşmuş, keyifle kullan

    YanıtlaSil
  10. o ojeleri teker teker görmeyi çok isterim tırnaklarınızda :) gözlükler acaba bozar mı gözleri sizce ? sevgiler 💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi -)) sürmeye başladım bir tanesi var instagramda hatta .. bozacağını hiç sanmıyorum ama sen bilirsin tabi..

      Sil
  11. Hepsi harika valla güle güle kullan
    Sevgilerle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @locosmetico teşekkürler canım :-)) öpüyorum..

      Sil
  12. Hepsi çok güzel ama en çok far paletine bayıldım ama artık kendimi far konusunda frenliyorum bir tek aklımda NYX'ten palet almak veya İnglot'tan palet yapmak var sonra uzun bir süre far almamalıyım.:)
    Hepsini güzel günlerde kullan canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mormenekşe teşekkürler :-)) o bir jeffree star olup elime almak için fırsat da geçince dayanamadım valla yoksa benim de almamam lazım tabi ki...:-D

      Sil
  13. Güzel günlerde kullan ablacım hepsini. Çantalara bayıldım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik teşekkür ederim canım .-))

      Sil
  14. hepsi çok güzel güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  15. İrem'cim okurken bile içimden alışveriş yapmak geldi :) Jeffree palet zaten başlı başına efsane :) Sheida maskarayı hala alamadım ama zaten elimde bir anda açılmış dört tane maskara oldu, onları bitirene kadar yeni maskaraya tövbeliyim resmen. :) Hepsini güle güle kullan, çok sevgiler, öpücükler... <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog Blanacım biz bir buluşup alışverişe gidelim canım yine arada .-))) gerçekten bütün jeffree'leri aldığıma çok memnunum hatta imkan olsa hepsini alacağım da işte ahhh..teşekkürler canım öpüyorum :-))

      Sil
  16. Çanta ve gözlüklere bayildim. Güle güle kullan. Benim de kiyafet alisverisine çikmam lazim. Bir iki sey de online magazalardan siparis ettim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya çok teşekkürler :-)) ben de çantaları çok severek aldım gerçekten...

      Sil
  17. Çok güzel hepsi özellikle Jefree Star palet beni benden aldı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ledushca evet o palet bir efsane bence :-))

      Sil
  18. Hepsi birbirinden güzeller. Bende H&M'den gözlük alacaktım fakat ben bu aralar aynalı gözlük alacam diye takmış durumdayım. Birde o golden rose ojelerden bende istiyorum özellikle metalik olanından

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @elifsağlık aynalı gözlük de vardı benim olduğu için almadım ..:-))

      Sil
  19. harika şeyler almışsın İremciğim güle güle kullan. O Jeffrey'ler rüyalarıma giriyor ama kendi kutlu doğum ayımı bekliyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün hahahha Nilgün valla bir şekilde al derim canım harika bir şey...teşekkürler öpüyorum...

      Sil
  20. Hepsini güle güle kullan İrem abla^^ HnM gözlüklere bayıldım hele o yuvarlağımsı pembe olan!<3 Parfümler sanırım orjinal değil ambalajları farklı özellikle modern muse dan fark ettim br de tabi sen fiyatları epey farklı diyince:P jefree palettt <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikaşığı teşekkürler..:-)) gözlükleri çok severek aldım.. parfümler orijinal özel indirimi olan bir arkadaşımdan aldım..

      Sil
  21. Hemen Gratise bakicam. Kot clutcha bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın evetişlemeleri falan tam senlik .-))

      Sil
  22. Hepsi harika :) Güzel günlerde kullan İremciğim

    YanıtlaSil
  23. Ya nasıl insanı cezbediyor. Gözlükler çok güzel bayıldım.Hani okuyunca, hemen gidip alışveriş yapasım geldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme :-))) Yasemincim beğenmene çok sevindim..

      Sil
  24. hepsi biribirinden güzel güle güle kullan :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...