10 Nisan 2017

Ayşegül'ün Baby Showerını Yaptık..

Sevgili Ayşegül'ü yani instagramdaki adı ile @aysegullemakyaj çok tatlı bir bekleyiş içerisinde, bunun sebebi de minik bir melek bekliyor olması. Geçtiğimiz hafta cumartesi günü de bu sevincini bizimle de paylaşmak için Radisson Blu Conference & Airport Hotel İstanbul'da şahane bir baby shower partisi düzenledi. Ayşegül bir minik kız bebek bekliyor, o nedenle her şey yeni doğacak miniği karşılamak için rengarenk ve cıvıl cıvıldı.
baby shower partisi
Bu güzel konsept @bebekoshh 'un ellerinden çıkmış. O kadar tatlıydı ki insan görür görmez bayılıyor. Çok özenle çalışmışlar ve tam da Ayşegül'ün hayalindeki parti ortaya çıkmış.  Güzel pasta ve cupcakeler ise @cocosh_qurabiye tarafından yapılmış. Özellikle pastayı ilk gördüğümüzde maket sandığım için kendimi tebrik ediyorum bu arada.

radisson blu otel

Radisson Blu otelde daha önce de başka bir etkinlik vesilesi ile bulunmuştum. O zaman da ikramlar ve servis özenliydi o gün de öyle. Herkes memnun ayrıldı. 

baby shower partisi

Fotoğraflar daha önce de tanıştığım ve şahane fotoğraflar çeken ama aslında bebek fotoğrafçısı olan @seherkunduroglu na ait. t#arcineventscicekkadinlar etkinliğinde kendisi ile tanışmış ve güzel fotoğraflarından bol bol faydalanmıştık.

baby shower partisi

Ayşegül'ün ışıl ışıl parlamasına ne demeli, o gün çok yoruldu canım ama bebeği için çok güzel anılar biriktirdi. 

dermokil kozmetik

O gün babyshower etkinliği için Ayşegül bizim için de boş durmamıştı. Bizi yine elimiz kolumuz dolu yolladı. Sponsorlardan biri ürünlerini severek kullandığım Dermokil, bu sefer güneş koruyucusunu ve papatyalı el ve yüz nemlendirme kremini ben değil oğlum kullanacak.

Yves Rocher

Yine sevdiğim markalardan Cosmed ve Yves Rocher'de bizimleydi. YR'nin bu "Jardins du Mond" yani dünya bahçeleri duş jeli serisini çok seviyorum. Favorim kahveli ve limonlu olanlar.

bioblas

Pek çok ürünü severek kullandığım Bioblas organik yağ içerikli dökülme karşıtı şampuanı ile bizimleydi. Bunu da şimdiden saçlarının dökülme korkusuna giren oğluma verdim. Memnun kalırsa yeniden alırım.

milkshake

Milk Shake'in o güne özel sunumunu herhalde çeşitli instagram hesaplarında ve instastory de izlemişsinizdir. Renkli saçların rengini koruyan, doğal veya boya sarı saçları parlatan veya geçici olarak renk veren ürünleri güzel bir show yaptılar. Sonrasında da bu saç bakım köpüğü ve argan yağından oluşan seti hepimize hediye ettiler. Bunları kullanmaya başladım bile yorumları yakında blogda olacak tabi.

HC care

Cilt ve saç ürünlerini severek kullandığım HCCare'de Age Defence SPF 30 içeren kremi ile bizimleydi. Bu kremi de kullanıyorum şu anda. SPF 30 içermesi çok iyi oldu. Hem güneş koruyucu hem de anti-aging krem bir arada, yazısı yakında blogda olacak.

La roche posay

La Roche Posay da deneme ürünleri ile bizimleydi. Bebeklere özel hassas ciltler için duş jeli ve kremini bilin bakalım kime verdim. Evet çocuk roacutane kullandığı için kurumayı ve çekeceği zorlukları en aza indirmek için ne olsa deniyorum artık. Neyse doktoru bazı önerilerde bulunmuş onları da aldım.

Club veronique

Club Veronique tarafından bu kalp şekilnde minik parfüm yollanmış. Kokusu fena değil ama bana çok hafif geldi. 

Splat

Splat markasını çok seviyorum, diş macunları ve ağız çalkalama köpüğü zaten banyomun daimi elemanı halindeler. Bu ağız çalkalama suyunu da yeni deneyeceğim bakalım nasılmış.

Vissmate

Vissmate  ilk olarak denemiz için çamaşır sularını yolladığından beri çamaşır suyu olarak sadece bunu kullanıyorum. Ayrıca denemek için yine pek çok ürününü de aldığım bir marka, bu sefer de yağ çözücü ürün yollamış. Bunu deneyeceğim bakalım. 

Highgenic

Son zamanlarda yine adını yeni duyduğum bir temizlik markası olan Highgenic çeşitli ürünlerden oluşan bir koli yollamıştı. Abartmıyorum yani baya baya ağırdı ve zor taşıdık.

Highgenic

Evet bir kısmı da burada ama ben en çok derz ve banyo temizleyiciyi ve leke çıkartma mendillerini merak ediyorum. Deneyip paylaşacağım.

Kenton

Dr. Oetker yine yemeğe doyamayacağımız karışımlarla bizimleydi. tam buğday ekmeği karışımı en kısa zamanda yapılacak tabi ki.

Baby shower parti

Bir de günün anısına şöyle şirin bebek çikolataları vardı ki bunlar da @bebekoshh tarafından hazırlanmıştı.


Baby shoer parti

Tabi ki güzel annemizle resim çektirmeden olmazdı.

Artık Ayşegül'ün  bebeğini sağlıkla kucağına almasını bekliyoruz. 
Sevgiler..



31 yorum:

  1. güzel site ve konu teşekkürler emeklerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. çok eğlenceli bir gün olmuşa benziyor.....

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel görünüyor her sey. Iremcim sen de çok güzel çikmissin 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya çok teşekkürler canım sevgiler :-))

      Sil
  4. Çok güzel bir gündü gerçekten.Sağlıkla gelsin minik prenses :)

    YanıtlaSil
  5. Sağlıkla dünyaya gelsin minik melek.....

    YanıtlaSil
  6. Sağlıkla kucaklasın bebeğini.. Ortam çok güzel görünüyor İrem'cim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır evet herşey harika düşünülmüş :-))

      Sil
  7. çok güzel bir gün olmuş ayşegüle hamilelik çok yakışmış:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajlıkareler evet pek tatlı olmuş :-))

      Sil
  8. Ne hoş olmuşsun İremcim bayıldım, organizasyon da harika olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrubayrak Ebrucum çok teşekkür ederim .-)) çok güzel bir gün oldu valla her şeyi harika ayarlamışlar..

      Sil
  9. Harika bir gündü.Seni gördüğüme çok mutlu oldum ablacığım,öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme ben de Yasemincim sevgiler :-))

      Sil
  10. En son resim çok hoş, ikiniz de ne güzel çıkmışsınız, pasta ise harika. Tek yapıcı eleştiri baabında sıkıntım şu baby shower 'a Türkçe bir isim, karşılık artık ne olur bilmem ama bulunsa:)))yani bebek geliyor günü olabilir ne bileyim bebek yolda olabilir...ben ilk aklıma gelenleri söyledim düşünülse çok daha hoş isimler bulunur elbet:)
    Allah tamamına erdirsin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bücürükveben çok teşekkürler :-)) evet baby shower dendiğinde anlaşılmıyor çoğu zaman en uygunu bence hoşgeldin bebek demek olacaktır :-))

      Sil
  11. Güzel bir organizasyon olmuş.Sağlıkla kucağına alması nasip olsun inşallah...

    YanıtlaSil
  12. ne tatlı bi gün olmuş maket pasta güzel miydiiii :)

    YanıtlaSil
  13. Güzel bir organizasyon olmuş, sağlıkla kavuşsun bebişine. Yves Rocher'nin aynı duş kreminden bende de var, kokusu bir harika! Bioblas'ın yeni çeşidi de ilginç geldi. Hepsini güle güle kullan şekerim! Öptüm!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik inşallah .-))bioblası hemen verdim oğlana bakalım ne düşünecek hakkında .. teşekkürler canım sevgiler...

      Sil
  14. @diana thank you Diana..

    YanıtlaSil
  15. Çok güzel bir etkinlik olmuş😊 Pasta cidden harika görünüyor😍 Sağlıkla gelsin bebek😊😊Hediyelerini güle güle kullan İrem'cim, çok öpüyorum❤️❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog canım çok teşekkürler sevgiler :-))

      Sil
  16. Biri benim veronique imi almış galiba :P Neyse çok sorun değil. Ne ağlendik dimi ablacık. Gene görüşürüz umarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ayşegül aa nasıl yani canım hiç farkında bile değilim ki çantadan çıktı o zaten yanlışlık olmuş o zaman.. görüşürüz canım :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...