29 Ocak 2015

Smashbox ürünleri ilk kullanım izlenimleri..

Burada bahsettiğim Smashbox Türkiye tanıtım etkinliğinde firma tarafından denememiz için 3 güzel ürün hediye edilmişti ve büyük bir sabırsızlıkla hemen başladım kullanmaya.

smashbox
Daha önce yazdığım gibi bir göz kalemi, markanın meşhur photofinish primerı ve kaş kiti hemen ertesi gün makyaj çamtamdaki yerlerini aldılar bile.

smashbox brow kit

Önce kaş kitinden başlayalım incelemeye.. 3 fonksiyonlu minik bir kitten oluşuyor. 2 değişik renk bir de sabitlemek için vax var içinde.

smashbox brow kit

Kaş farlarının rengi oldukça kullanışlı, çok çok siyaha kaçan kaşlarınız yoksa bu iki renk yeterli gelecektir. Ben kaşlarımın ortasını koyu olan renkle, uçlarını ise açık olanla dolduruyorum. Çünkü kaşlarım kenarlara doğru oldukça sararıyor. Kaş farları çok minik de olsalar yeterli boyuttalar bence hatta bitmeleri çok zor. Ancak vax kısmı için bir eleştiride bulunacağım. Mecburen başka türlü alınamadığı için parmağımla uygulama yaptığım vax, çok yakında renk değiştirecek ve pislenecek. Bu durumda neredeyse hiç kullanılmamış vaxı kullanamamaya başlayacağım. O nedenle böyle bir kaş kitinin içindeki o vax kısmını hiç pratik bulmadım. Gerçi sabitlemesi ve kaşlarımda asla sertlik veya kalıntı yapmaması harika ancak o vax başka bir ambalajda gelmeliydi bence..

smashbox kohl liner

Şimdi gelelim o akşam tanıtılan ürünler içinde en dikkatimi çekenlerden birine, waterproof göz kalemleri. Benim gözlerim özellikle kış sabahları soğuktan çok yaşarır, o nedenle göz altıma kalem çekmem, hatta maskara bile sürmem. İşe gelirim orada tamamlarım bu işlemleri. Bu kalemle birlikte göz altıma kalem çekme meselesini hallettim, çünkü bu kalem bildiğiniz akmıyor. Sürüldükten 1 dakika sonra sabitleniyor ve makyaj temizleyici ile silene kadar da mıh gibi kalıyor orada.

smashbox kohl liner

Kalemin açma-kapama sistemi de çok güzel, çevir aç kapağa sahip tık diye açılıp kapanıyor.

smashbox kohl liner

Kapağın içinde ve kendinden kalemtraşlı, sürdükten sonra kütleşen kalem ucu, tekrardan açıldığında yine sivrilmiş ve sürüme hazır bir şekilde çıkıyor.

smashbox kohl liner

Rengi güzel, net bir siyah, üst üste geçildiğinde bile dağılma ve solma yapmıyor. Zaten bu kalemden bu kadar memnun kalınca koşa koşa Sevil Parfümeri'ye gidip, kahverengini de aldım.

smashbox photo finish primer

Bir de daha önce kullanıp, burada bahsettiğim Photofinish primer var. Bu baz içinde yağ olmadığı için makyaj altında net ve kadife gibi bir görüntü veriyor. Makyaj altına kullandığım en iyi bazlardan biri, en soluk allıkların bile yok olma süresini uzatabiliyor.


Şeffaf olan primerın çok az bir miktarı bütün yüzünüze yeterli geliyor. O nedenle oldukça uzun süre kullanılabilecek bir ürün.

Smashbox ülkemizde tekrar yayılmaya başlıyor. Hatta instagramda gördüğüme göre de Kanyon mağazasından başlayarak Douglas'da satılmaya başlayacaklar. Kalemden sonra   en beğendiğim ürünü de uygulamasını da yaptırdığım Liquid Halo fondöten oldu ve listeye yazıldı.
Sevgiler..

14 yorum:

  1. PhotoFinish Primer'i çok severek kullanıyorum. Kalemler de ilgimi çekti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün evet ben çok sevdim kalemleri 1-2 renk daha alacağım mutlaka..

      Sil
  2. Photo finish primer i çok merak ediyorum en kisa zamanda deneyecegim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikperisi.. sevil veya douglasda bir uygulama yaptır çok seveceksin :-))

      Sil
    2. İrem'cim kalemin fiyatı nedir? Kesinlikle böyle bir siyah bir de kahve kaleme ihtiyacım var :) güle güle kullan 😘

      Sil
    3. @başakçelik sevilde 69 du %5 kart indirimi oldu.. Douglas kaça satacak ya da satıyor bilmiyorum ama sevgililer gününde 2 al 1 öde vs gibi bir şey olabilir o zaman bakacağım ben de fondöten için .. Teşekkürler :))

      Sil
    4. Canım çok sağol bilgi için... bir ara bir Kentpark yapayım da Sevil'e uğrayayım :) Öptüm!!!!

      Sil
    5. @başakçelik iyi alışverişler o zaman :-)))

      Sil
  3. kalemi ve photo finish i bende çok merak ettim tabi Edirne de benim elime geçebilirse denerim inşallah güle güle kullan beybimmmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yasemikılınç canım benim teşekkürler sen gel istanbula beraber gidip deneriz hepsini şekerim öpüyorum :-))

      Sil
  4. Ben daha önce Smashbox lip balmlarını kullanmış ve çok beğenmiştim. Şimdi ise göz kalemi ve kaş kiti vazgeçilmezim oldu. Hatta bende bloğumda kaş kiti için bu hafta post yaptım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pinkyfashion evet göz kalemi favorim benim de :-)) kaş kiti yazını okudum tabi benim ki de haftaya gelir :-))

      Sil
  5. Kalemin kendi kalemtraş özelliğini çok beğendim, umarım Sevil'deki gibi üç beş ürün olmazda Douglas'ta bol bol çeşit olur :) Güle güle kullan canım :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @jd teşekkürler :) Sevil'e de yeni ürünler gelecekmiş sanırım öyle söyledi fondöteni denemeye gittiğimde uygulamayı yapan görevli bakalım umarım ikisine de gelir :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...