28 Nisan 2014

Sally Hansen Inflation Lip Gloss..

Bu gloss uzun zamandır makyaj çantamın derinliklerinde bekliyordu, bir blog çekilişinden kazanmıştım sanıyorum. İlk geldiğinde bir süre kullanmıştım, sonra bırakmışım. Tabi niye olduğunu yeniden kullanınca hemen  anladım.
Bu glosslar plumbing ya da lip inflation denilen, dudağa dolgunluk hissi ya da efekti veren glosslardan. 

Normal lip glossdan farkı yok, Ucu fırçalı bir aplikatörü var, uygulaması kolay. 

Rengi de altın ışıltılı, şahane bir bronz rengi. Bu tarz glosslar genelde nane aromalı oluyor ve bu aroma dudağa mentol etkisi ile hafif yaktığı veya karıncalandırdığı için daha dolgun duruyormuş hissi veriyor.

Rengin bu kadar şahane olmasına rağmen ben niye bu glossu kullanmayı bırakmıştım, şöyle ki bu gloss tarçın aromalı, aslında ben tarçını çok severim ama bu gloss bir de yanında extradan acayip dudağımı yakıyor. Daha önce Pastel'in bu tarz bir glossunu kullanmıştım, o glosslar artık üretilmiyor. Evet onlar da hafif yakardı ama bunun yakması daha fena. En sonunda kullanayım diye direk dudağıma değil de başka rujun üzerine parmağımla alıp pıt pıt çok az uyguladım. Yine yaktı maalesef. Dolgunlaştırma hissi de bu yakmaya o kadar da şahane değil.

Bu da dudağımda duruşu. Bu arada evet dudağım dolgun çıkmış ama nedeni bu gloss değil.   Uzun zamandır istediğim dolgu işlemini nihayet 2 hafta önce yaptırdım. Artık dudak tam olarak oturduğu için de bunun macerasını yarın paylaşacağım.

Güzelim gloss yine makyaj malzemelerinin dibini boyladı maalesef. Bakalım tekrar ne zaman kullanmaya cesaret edeceğim.
Sevgiler..

6 yorum:

  1. Rengini ben de çok beğendim. Keşke o kadar yakmasaydı dudağını:)

    YanıtlaSil
  2. Tam diyecektim dolgun çıkmış ama diye yazının sonunu okudum,çok güzel olmuş, dozunda ayarında yapmış kim yaptıysa gönlünce ruj sürüp mutlu ol emi iremabloşum <3

    YanıtlaSil
  3. @bircanınrenklidünyası.. evet biraz daha az yaksaydı iyiydi tabi..

    YanıtlaSil
  4. @şeymakaptan..evet o zaman zevkle kullanırdım..

    YanıtlaSil
  5. @madamekokoş..canım çok teşekkür ederim bugün de yazısı gelecek zaten detaylı :-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...