16 Ağustos 2012

Günün Ojesi.. Eski bir dost CG Orange Knockout..

Günaydın.. Bugün daha önce de sürdüğüm ve yazısını yazdığım muhteşem China Glaze Orange Knockout ile karşınızdayım yeniden. Oje o kadar güzel ve ben o kadar çok tatil moduna girdim ki ayrıca da bu aralar neon hastalığına yakalandığım için yine bu ojeyi sürmek istedim.Bu aralar dedim ya herşeyim neon olsun istiyorum, parıl parıl parlayan tırnaklara bakıp bakıp mest oluyorum. Zaten bayram dönüşü 3 tane yeni neon oje siparişi vereceğim. Bir çok markanın neon ojesini denedim ama CG gibisi olmadığı için dönüşte Summer Neons koleksiyonundan Surfing for Boys, Under the Board ve Orange you Hot ojelerini sipariş vereceğim. Beklememdeki tek sebep bayramdan hemen sonra İstanbul'a dönmeyecek olmamdır. Şimdi yeni çektiğim resimlere bakalım..








Resimler direk güneş ışığı değil sabahın erken saati gün ışığında hiç bir filtre kullanmadan çekildi. Parlaklığına bakarmısınız, sanki üstüne Ghoulish Glow sürmüşüm de parlıyormuş gibi oldu. Şimdi gel de Summer Neons koleksiyonunun bütün renklerini alma dimi??
Ben bu akşam yazlığa tatile gidiyorum dedim ya tatil moduna girdim iyice, geçen seferki gibi hergün olmasa da  2-3 günde bir mutlaka Tatil ojesi yazılarıma devam edeceğim. Döndükten sonra yine tam gaz yeni konulara gireceğiz.
Herkese iyi bayramlar, sevgiler...

6 yorum:

  1. Harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!! İyi tatiller canım :)

    YanıtlaSil
  2. @naslı.. teşekkürler canımmm..

    YanıtlaSil
  3. Tırnaklar cayır cayır yanıyor bronz tenine de çok hoş olmuş

    bloguma beklerim bu arada mojoveoje.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. amazing colour!

    http://sweet-cupcake-x33.blogspot.de/

    YanıtlaSil
  5. @mojooje..tesekkurler hemen bakarim bloguna..
    @artemistanrica.. Sagol canimm:))
    @maya thnx..:))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...